Demokrati og Borgerudvalget har på det seneste udvalgsmøde drøftet flere forskellige metoder for at fremme valgdeltagelsen ved regionsråds og kommunalvalgene til efteråret.


I forlængelse af en kampagne fra Kommunernes Landsforening (KL) med sloganet ”Stem med” ønsker Socialdemokratiet, at der flere forskellige steder rundt i byen gennemføres målrettede kampagner for, at øge valgdeltagelsen og at det samtidig gøres muligt at brevstemme disse steder.

– Ved at lave en særlig indsats disse steder, vil vi både understrege vigtigheden af at stemme ved valgene og derved blive en del af den demokratiske proces, samt øge valgdeltagelsen ved de kommende regionråds og kommunalvalg, udtaler Anette Hyre-Jensen.

Socialdemokratiet ønsker valgfremmende kampagner flere forskellige steder rundt i byen som kunne være i forskellige boligområder og på uddannelsesinstitutionerne.

Vi foreslår, at der indledes med en informativ ”Stem med” kampagne som afsluttes med muligheden for at brevstemme, hvilket vil være muligt fra de 5. oktober og frem til den 12. november.

Socialdemokratiet håber at denne ”Stem med” kampagne vil kunne øge valgdeltagelsen og dermed hæve stemmeprocenten generelt i Fredericia.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer