Socialdemokratiet Fredericia inviterer alle interesserede til debatmøde om fremtidens uddannelsesmiljø. Mødet starter med et inspirerende oplæg fra rådgiver og konsulent Jesper Larsen, født og opvokset i Fredericia. Efter oplægget vil der være debat, ledet af folketingskandidat for Socialdemokratiet Fredericia, Jens Jonatan Steen. Mødet arrangeres af to af partiforeningens nye netværk, Børne- og ungdoms-politisk netværk og Landspolitisk netværk.

Man behøver ikke at være medlem af Socialdemokratiet – eller for den sags skyld stemme socialdemokratisk – for at deltage i mødet. Vi debatterer gerne med mennesker, vi som udgangspunkt er uenige med. Alle parter kunne jo blive klogere.


Der serveres kaffe og kage. Deltagelse er gratis. Der kræves ingen tilmelding.


Formål med dette debatmøde


– At søge tilbage til den demokratiske dannelse og rette vores opmærksomhed mod udsatte børn og unge.
– At lade os inspirere af hinanden og udefrakommende – og se fremad, se langt og lade os begejstre.
– At udvikle den socialdemokratiske børne- og ungepolitik med henblik på at give vores politikere vigtig viden om det, der kunne blive en ny fremtidsmodel for vores børne- og ungepolitik lokalt.


Som socialdemokrater tager vi ansvaret på os – og søger at forny traditionen for det gode børne- og ungdomsliv, som rækker tilbage til tankegodset fra Stauning, HC Hansen og J.O. Krag.

Torsdag den 11. august kl. 19 – 21. Sted: 3F, Venusvej 32, 7000 Fredericia