Fredag den 31. maj er der 26.000 DSB Orange Fri billetter til salg for kun 25 kr. – uanset hvor lang togturen med DSB’s fjern- og regionaltog bliver. Den billige billet gælder til de lidt længere ture ud i det blå, det kunne være til et ekstra besøg hos familien og vennerne eller seværdigheder lidt længere væk.

“Der er mange, der snupper en fridag denne fredag, der er klemt lidt inde. Det gælder også for mange af vores faste kunder i togene. I stedet vil vi tilbyde andre pladsen med en billig billet til en forårstur ud i landet,” siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

Salget er gået i gang for de ekstra mange nyligt lancerede Orange Fri-billetter, der sælges ekstra billigt til denne dag. En af fordelene ved Orange Fri billetten er, at den kan refunderes op til 30 minutter før afgang.
Eneste betingelse er, at rejsen skal strække sig udover syv zoner, så det er til de lidt længere rejser. Desuden kan der tages to børn under 12 år med på Orange Fri-billetten.

“Vi er i en periode, der er præget af sporarbejder rundt om i landet. Men der er stadig mulighed for en togtur med ro til sig selv eller til nærvær med sine rejsefæller undervejs,” siger Aske Wieth-Knudsen. 

Billetterne kan købes til ture for hele dagen og aftenen på fredagen efter Kristi Himmelfartsdag. Hvis I er flere, der rejser sammen, er det en god ide at købe pladsbillet til turen.

På denne dag er der ikke yderligere rabat på Orange Fri for unge og 65+ kunder, ligesom der ikke sælges almindelige Orange-billetter men udelukkende de billige Orange Fri-billetter. 
Billetterne gælder udelukkende til rejser med DSB’s tog.

Se mere om de billige Orange Fri-billetter 

 

http://www.lecture.dk/moms-dining/
Annonce