Den 7. september kan bilinteresserede få stillet sulten hos den lokale Audi-forhandler, når den spritnye SUV-model Q2 og den nye A5 Coupé lægger vejen forbi Audi Fredericia. De to modeller kommer først på gaden senere på året, men nu er der en unik mulighed for at komme med til en snigpremiere på de nye Audi-modeller.

Der er masser af nyheder på vej til bilinteresserede med hang til fire ringe på kølerhjelmen. Audi sender nemlig den helt nye SUV-model Q2 og den strømlinede A5 Coupé på gaden senere på året. Allerede nu er der dog mulighed for at komme til snigpremiere. For Audi Fredericia har været heldig at få modellerne til såkaldt forpremiere mange måneder før den officielle introduktion.

Den 7. september er det muligt at komme ned til den lokale Audi-forhandler for at se og mærke de nye modeller. Audi A5 Coupé har i sin nye version fået et ansigtsløft og en komplet high-tech opdatering, der blandt andet inkluderer en nyudviklet undervogn. Helt ny i modelprogrammet er SUV-modellen, Q2. Med sin lille, kompakte størrelse er den nye model perfekt til byen, og den er ligesom den populære A5’er spået stor popularitet. Derfor har de længe været ventet hos de danske forhandlere. Så længe, at Audi nu inviterer alle interesserede indenfor til en ”one-day-only” præsentation af de to nye modeller.

– Audi kommer med rigtig mange nye modeller i år, og nu kan vi på en helt ny måde få lov til at vise dem frem, måneder før de kommer hos de danske forhandlere. Det er modeller, vi forventer os meget af, fordi Q2 rammer et helt nyt segment og A5 Coupé bygger videre på en stor succes, der passer godt til de danske bilister, siger Kim Sørensen, filialchef hos Audi Fredericia.

Stor tysk innovation
De to nye modeller understreger Audis fokus i disse år. For udover det skarpe design, så kommer både Audi Q2 og A5 Coupé med masser af teknik og sikkerhedssystemer, som flytter grænsen for, hvad de danske bilister kan forvente. Netop derfor giver det ifølge Kim Sørensen god mening at invitere til forpremiere på de to nyheder.

– Der bliver i disse år investeret rigtig mange ressourcer i at udvikle nye produkter fra Audis side. Det følger vores kunder meget med i. Derfor har vi også, siden de nye modeller blev offentliggjort, oplevet en stor opmærksomhed omkring netop disse to modeller. Nu hvor vi har muligheden for at lave et specielt arrangement og vise Audi Q2 og A5 Coupé frem i virkeligheden, skal kunderne ikke snydes for det, siger Kim Sørensen

Hvis snigpremieren hos Audi Fredericia vækker købelysten, er Audi Q2 og A5 Coupé tilgængelige hos de danske Audi-forhandlere fra slutningen af året.