Sneen har onsdag formiddag indtaget Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart og det vil det blive ved med resten af dagen i den sydlige del af regionen. Indtil videre har det medført et uheld på motorvejen.

Den seneste melding fra DMI, der er fra onsdag formiddag, går på, at sneen i løbet af formiddagen vil trække op over den sydlige del af regionen, mens det forbliver tørt mod nord. Temperaturen vil være mellem frysepunktet og to graders frost, og vinden tiltager til jævn fra hård fra nordøst og øst. I aften og i nat vil det fortsat sne i den sydlige del af regionen, lyder meldingen.

Danmarksgade, Fredericia, onsdag formiddag. (Foto: AVISEN)

Inde på Vejdirektoratets hjemmeside fremgår det af kortet, at der er glatte veje i hele Trekantområdet, og med en temperatur omkring frysepunktet kan det forventes at vare ved. Det glatte føre har blandt andet medført et uheld på E45 Sønderjyske Motorvej fra Haderslev mod Kolding mellem Vojens og Haderslev N, hvor højre spor er spærret og der er et slaghul i højre spor. Vejhjælp er på stedet, oplyser Vejdirektoratet.

Lokalt i Fredericia Kommune blev der allerede taget forholdsregler imorges, hvor der blev saltet. Det fremgår af et opslag på kommunens Facebook-side.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jesper
Jesper
12:06 - 3. februar 2021 12:06

Jeg tror vi har en meget ung journalist hér.
Patrick er så ung at han aldrig har oplevet en snestorm.
Det der er udendørs, lige nu, er stille og roligt snedrys.

Det har absolut INTET at gøre med snestorm…

john Astrup
john Astrup
15:48 - 3. februar 2021 15:48
Svar til  Jesper

Fuldkommen enig – har kørt i knap 40 år som mælkemand – frygter for trafikken de næste par dage – der er ingen unge mennesker der har fået kørekort de sidste 7 år der har prøvet at køre i en snestorm – og ingen under 30 har prøvet at køre i en tre dages snestorm – i det tilfælde vil Danmark gå totalt i stå.

Steen Astor Hedemand
Steen Astor Hedemand
14:09 - 3. februar 2021 14:09

Hvor ser i en “storm” det er da bare snevejr!