Forside Danmark Snart kommer FIFA 19 og der er masser af nye tiltag

Snart kommer FIFA 19 og der er masser af nye tiltag

DEL
fifa 19

Det populære fodboldspil FIFA fra EA Sports kommer snart i den årlige udgave. Serien er nået til 19 udgaven og tidligere udgaver har været beskyldt for at ikke være innovative og iderige nok. Men det ser ud som om at EA Sports har lyttet til deres brugere.

Jeg køber selv FIFA hvert år når det kommer, jeg har været fan siden første udgave. Det skal dog siges, at jeg ikke har savnet ret meget fornyelse, men dog har taget de fleste nye ting, der er kommet hen af vejen til mig med kyshånd. EA Sports har skrevet på deres hjemmeside, at der er flere nyheder på vej, både funktioner, mens man spiller og helt nye gamemodes.

Tænk anderledes med aktive berøringer

EA Sports beretter om mere aktive berøringer, “Nu kan du tæmme bolden på forskellige måder. F.eks. den skjulte tæmning, en finte som kan bruges til at narre forsvarsspillere til at løbe i den forkerte retning. Spil mere realistisk med nogle af de samme tricks, som en spiller som Toni Kroos bruger til at skabe plads, sende forsvarsspillere i den forkerte retning og åbne spillet op for sit hold”.

“Spillere kan bruge hovedet, brystet, knæene og fødderne til at vippe bolden, skifte retning, forvirre forsvarsspillere og skabe plads på banen. Ligesom når Kylian Mbappé gør forsvarsspillere rundtossede med sine tricks, kan du gøre ting med bolden i FIFA 19, som du aldrig havde forestillet dig, og efterlade din modstander på grådens rand” – EA Sports

Timede afslutninger

En af de mest spændende og brugbare opfindelser inden for gameplay i FIFA 19 er timede afslutninger – en helt ny spilmekanik, der gør dig i stand til at få det perfekte træf på bolden med et enkelt præcist tryk på skudknappen.

Nye Gamemodes

En af de mere innovative ting er en hel flok nye gamemodes, nogle kender vi fra virklighedens fodbold, nogle fra skolegården og der er helt nye fantasifyldte modes. En af de mere kreative er kampe uden dommer hvor man gerne må gå til stålet og over grænsen. En anden sjov ting er kampe, hvor man mister en tilfældig spiller, når man får en mål for at gøre det mere fair.

Den største ting er, at EA Sports endelig har købt rettighederne, så vi spillere kan spille Champions League med den ægte spilstruktur, navne osv. Det bliver en stor gevinst.

Personligt glæder jeg mig mest til den forbedrede grafik hvert år, samt managerdelen.

Spillet udkommer den 28. september og kan som altid forudbestilles til din konsol eller pc.