Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard kunne berette om en række indbrud i Kolding og omegn. Det første han nævnte var på Galgebjergvej lørdag klokken 18:56, hvor man har opbrudt et køkkenvindue med et koben  og stjålet smykker. Lørdag har der også været indbrud på Højbovej, hvor man ligeledes er et kommet ind med hjælp af et koben. Fra det indbrud er der stjålet smykker og et kontantbeløb.

I Christiansfeld har der på Skovvænget været indbrud. Det er sket mellem lørdag klokken 14:00 – 19:00, hvor man har opbrud soveværelsevinduet og stjålet smykker.

I tidsrummet lørdag d. 10.10 og frem til d. 31.10. har der været indbrud i et kolonihavehus på Kæmmerrengen, men der er ikke stjålet noget, oplyser Finn Ellesgaard.

Sydgrillen på Haderslevvej har haft forsøg på indbrud til en tilbygning, men det lykkedes ikke at komme ind.

På døgnrapporten er der to færdselsrelaterede sager. Den ene er sket på Tvedvej, hvor en 62-årig mand blev bragt til standsning. Det viste sig, at hans promille var over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. På Blochsvej blev en 23-årig man standset lørdag klokken 01:00. Det viste sig, at han kørte vil i frakendelsestiden, og det blev han sigtet for.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer