Netop som mange havde sagt farvel til sæsonen og forberedt sig på det traditionelle våde klima, besluttede vejret sig lige for at give et glimt af sommerstemning med behagelig varme og tørvejr.

I dag er der således 24 graders varme og blå himmel, så der er god mulighed for at gå en tur i midtbyen, langs volden eller i andre af de mange skønne områder i byen. Vejrudsigten er ifølge DMI god de næste par dage.

Et højtryk befinder sig over Central- og Østeuropa, og varm luft strømmer op over Danmark sydfra. I løbet af onsdagen ventes en koldfront langsomt at bevæge sig ned over Danmark fra nordvest, hvorefter køligere luft strømmer ned over landet fra nord. Derefter ventes nye højtryk over De Britiske Øer og Danmark at give stabilt og roligt vejr.

Tirsdag vil der i morgentimerne være dis og tåge, især i Jylland, men efterhånden solrigt de fleste steder. Temp. op mellem 20 og 25 grader, i den sydlige del af landet lokalt op omkring 27 grader. Svag til let skiftende vind. Om aftenen og natten tørt og til dels klart vejr, dog med lokale tågebanker. Temp. ned mellem 10 og 15 grader. Svag til jævn vind fra vest og nordvest, i Nordjylland efterhånden op til frisk vind.

Onsdag vil der være mest tørt med nogen eller en del sol, men i perioder mere skyet. Temp. op mellem 16 og 21 grader, køligst mod nord. Vinden tiltager og bliver efterhånden let til frisk fra nordvest og nord, ved kysterne op til hård vind eller måske kuling. Om natten tørt og klart vejr. Temp. ned mellem 7 og 12 grader, i Jylland lokalt lidt lavere. Vinden aftager til svag til jævn vind fra nord og nordøst, i den østlige del stedvis op til frisk vind.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer