Den lokalt kendte mekaniker og indehaver af Dækmesteren, Jan Moslund Jensen, gik i en alder af 55 år bort søndag den 14 januar, bisættelsen foregik fra Christianskirken i Fredericia torsdag den 18. januar.

Klokken 12.00 på denne kolde torsdag med lidt slud i vejret blev Jan Moslund Jensen bisat. Christianskirken var fyldt med familie, venner og samarbejdspartnere der var kommet for at ære Jans minde.

Jeg har selv arbejdet sammen med Jan i mange år, han var den flinkeste og rareste person man kan forestille sig, han havde altid travlt, men tog sig altid tid til at sludre og give gode råd med et smil på læben og glæde i stemmen. Jeg har ofte mødt Jan sent på eftermiddagen eller ud på aftenen hvor han stod og makkede med de speedwaycykler hans børn kørte på. Jan var selv en dygtig speedwaykører i sin tid, og var meget aktiv i den lokale speedwayklub FMK.

Jan var et godt og ærekært menneske, der holdt sit ord og spredte glæde og respekt omkring sig. Jeg fandt ud af Jan var døende en regnfuld mandag, jeg havde set ham et par uger eller tre inden, hvor vi havde aftalt en serviceaftale på nogle firmabiler jeg har i det rengøringsfirma jeg driver. Vi havde gjort rent for dækmesteren i mange år og jeg måtte køre hjem den regnfulde mandag, da jeg blev stærkt berørt.

Det gik stærkt, Jan havde fået konstateret uhelbredelig og galoperende kræft. Jan gjorde det han var bedst til, da han fik at vide han skulle dø, han tænkte på alle andre end sig selv og brugte sin sidste tid på at sikre sin familie, overdrage sin virksomhed for derved også at sikre sine medarbejdere. Jan var et helt igennem godt menneske. Han fandt også overskud i sin sidste tid til at skrive tak til alle dem han havde omgang med i det daglige, han nåede ikke at sende takken rundt, men Randi, Jans søster ,har delt hans takkeord med os alle sammen i hendes mindeord om Jan. Desværre fik Jan ikke lavet den video hilsen han havde planlagt, kræften var for aggressiv.

Jan døde den 14 Januar 2018 godt to måneder efter han fik stillet diagnosen.

Mine tanker går til familien samt alle de mennesker Jan med sit gode væsen har berørt i hans levetid, det føles tomt at komme ud på værkstedet og ikke mere kunne sige ‘hej Jan, kan du ikke lige…’

Bisættelsen var smuk og rørende, blomsterkranse fyldte gulvet bagved kisten og mange sad og tørrede tårer væk, præsten fortalte varmt og respektfuldt om Jan, også at Jan blev begravet i sin speedwaydragt, med passende reklame for dækmesteren på så han også på den anden side kunne reklamere for sit livsværk.

Kisten blev båret ud til sangen ”See you again” af Wiz Khalifa.

Jan, vi kommer til at savne dig, gone but not forgotten.

‘Husk at elske mens du tør det. Husk at leve mens du gør det’
Piet Hein.

Æret være Jans minde.

Hvil i Fred

Frank