I september 2019 så Smuk Nu i Købmagergade dagens lys i Fredericias centrum. Et år er allerede gået – og sikke et opstartsår. Efterår, jul, forår – CORONA og så ellers på med masken. Læs om skønhedsklinikkens første år.

Der er musik, en duft af velvære og en god stemning i luften, da vi træder ind og dørklokken lyder hos Smuk Nu. Indehaver Marie-Louise Stück Holm byder velkommen, inden vi tager plads i stolene for at høre om det første år.

“Det har været et godt år. Det har været et vildt travlt år; vildt spændende, men også vildt underligt, fordi der har været Corona. Vi åbnede i september, der ikke er den bedste for en skønhedssalon, men det gik faktisk rigtig fint. Så kom julen, alt var fint og så lovende ud, men ud at det blå kom Corona-nedlukningen. Det var mærkeligt, men efter vi kunne åbne igen har der været vildt travlt, særligt fordi mange ting lå oven i hinanden – bryllupper, konfirmationer og så videre,” fortæller Marie-Louise Stück Holm og fortsætter:

Smuk Nus Marie-louise Stück Holm glæder sig over opbakningen fra kunder det første år. (Foto: Fredericia AVISEN)

“Kunderne har taget godt imod konceptet. Vi har et dansk navn, det kan de lide. De synes også, vi ligger godt i Købmagergade, både fordi man kan parkere her i to timer, og skal man parkere i længere tid, så er der p-huset ved Domus Axel. Men naturligvis også fordi vores butik bringer liv til gaden. Så vores kunder har bare været gode for os, hvilket jeg er meget stolt over.”

Hvilke behandlinger er særligt populære?

“Faktisk stort set alle behandlinger er populære, men det er klart, at jeg vokser mange i sommerperioden, hvor særligt mange mænd “lider”, men ellers er det ansigtigsbehandlingerne, der er populære,” fortæller Smuk Nus Marie-Louise.

Hvordan skal du fejre 1-års-fødselsdagen?

“Naturligvis med hygge, snacks og gode tilbud den 4. september, hvor vi fejrer det officielt. Vi vil lancere tilbud og meget mere på vores Facebookside og i vores nyhedsmail, så følg med der.”

Har Coronakrisen forandret din forretning?

“Nej, faktisk ikke så meget. Vi gjorde i forvejen meget rent, så det er mest det, at man ikke kan møde folk med et håndtryk. De mødes af et velkommen, og så tager jeg maske på for at beskytte mig selv og dem, når de behandles og forkæles. Det er mit nye look. Jeg håber da, at fremtiden bringer mindre Corona, og så er der ikke andet at gøre end at knokle godt på,” slutter indehaveren bag Smuk Nu Marie-Louise Stück Holm til AVISEN.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer