Mors dag er lige rundt om hjørnet, så nu er det for alvor tid til at fortælle mor, at vi elsker hende. Mors dag er oftest lig med blomster, chokolade og andre gode sager. Men hos SMUK-NU er det en anden forkælelse af mor, det er nemlig nærhed, kærlighed og passion for at skabe velvære. Hos SMUK-NU kan du finde produkter fra top til tå – og du kan finde næsten ligeså mange forskellige behandlinger. 

Carina Thimsen og Marie-Louise Stück er eksperter på hver deres område – men til sammen danner de næsten en drømme-duo, der kan hjælpe med stort set alt indenfor beauty og personlig velvære. Fredericia AVISEN havde aftalt at besøge de to travle kvinder, der efter en længere nedlukning har fået lov at åbne igen. Det er sjælendt i min kalender, at en aftale er booket fra 10:35 til 10:50, men når det er det eneste hul i bookingerne, ja så er det med at slå til. 

“Det er skønt at måtte åbne igen, selvom det var lidt hektisk og kort tid til at få styr på det hele”, fortæller Carina, imens Marie-Louise gør hendes næste aftale klar. “Plexiglas var jo udsolgt alle steder, og det med at finde værnemidler var heller ikke lige til. Jeg arbejder altid med visir på, så spritter vi selvfølgelig af – og så vasker vi gulv rigtig ofte”, forklarer hun.

Marie-Louise slutter sig til, så vi kan runde Mors dag – og hvordan man kan forkæle sin mor lidt ekstra. “Vi gør os i gavekort og produkter, men på vores hjemmeside er det kun gavekort – som selvfølgelig kan bruges på produkter”, fortæller Marie-Louise, inden Carina følger op: “Det her handler om forkælelsen og følelsen at at bliver værdsat. Det er for dem der gerne vil forkæle deres mor lidt ekstra”.

“Mor hun er jo noget helt særligt. Det er jo hende man altid går til, det er hende der samler op efter os og samler os op når der er noget. Nu skal vi vise mor, at hun er meget værd. Vi er begge to selv mødre, så vi ved hvad det betyder, når vores børn sætter pris på os og prøver at give noget tilbage til os”, fortæller Carina.

Med Corona er der også nok at se til i forhold til rengøring, men det har de altid været gode til – så det er kun for ekstra sikkerhed, at de nu afsætter yderligere tid mellem hver aftale, for at kunne spritte det hele ekstra godt af. “Man kan være helt tryg, vi har altid haft en god hygiejne, men nu er der mere tid mellem kunderne, vi bærer mundbind og visir. Vi gør alt vi kan for at beskytte os selv, men selvfølgelig også for at beskytte vores kunder”, slår Marie-Louise fast.

Hos SMUK-NU kan du blandt andet få lavet fodbehandling, ansigtsbehandlinger, bryn, vipper, shellac, gelpolish, hårfjerning, last lift, manicure og make up.

Læs også:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer