Der er tre nye positive tilfælde af Covid-19 i Fredericia Kommune indenfor det seneste døgn, men smittetrykket er faldende. Det viser dagens opgørelse fra Statens Serum Institut, men til gengæld er restriktionerne på landsplan blevet forlænget frem til d. 31. oktober.

Igår var der 20 smittetilfælde indenfor de seneste syv dage, og det gav et incidenstal på 39. I dag er smittetilfældende indenfor de seneste syv dage faldet til 17, og det giver et incidenstal på 33, og med dagens tal har der nu i alt været 207 smittetilfælde i Fredericia Kommune. Til sammenligning med nabokommunerne er incidenstallet i Middelfart Kommune 34, i Vejle Kommune er det 29 og i Kolding er det 38.

På landsplan er der 331 bekræftede tilfælde i det seneste døgn, og der er kommet seks nye indlæggelse, men til gengæld er der otte færre indlæggelser end igår I alt er 116 indlagte, hvoraf de 15 er på intensiv og 14 ligger i respirator.

Klokken 14:00 startede Sundhedministeriets pressemøde, og der blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner forlænges frem til d. 31. oktober.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer