Fredericia AVISEN var fredag formiddag med Allan Riis, der er varehuschef i Føtex Prinsessegade, rundt til Hybyhus og Othello, hvor han overrakte muffins i forbindelse med en landsdækkende Føtex-kampagne.

Første stop på ruten var Othello, hvor der netop havde været sang i gården og i forbindelse med Dronningens fødselsdag var der også festlig sang til ære for den folkelige H.M. Dronning Margrethe. Med overrækkelsen af muffins fra Allan Riis fik Centerleder Grethe Jørgensen endnu mere at glæde beboerne med i denne svære tid.

Der må ingen besøgene komme på plejecentret, og derfor foregik overrækkelsen ude foran hovedindgangen, og netop der til og ikke længere gælder også for pårørende. Det er derfor en noget uvant situation, og en 90-årig har blandt andet måtte blive fejret alternativt uden familiens tilstedeværelse. Grethe og personalet har i den forbindelse lagt vægt på, at man om et par år vil se tilbage på fødselsdagen som noget særligt i stedet for at man nu ærgres over en utraditionel fejring.

Efter at have talt lidt med Grethe gik turen videre mod Hybyhus. Efter et telefonopkald kom der en glad modtager til en omgang muffins, som blev modtaget med glæde.

I alt var Allan Riis rundt med 310 muffins, og han er glad for at se den glæde, som det skabte ved modtaglesen.

“Det er fantastisk. De er isoleret i forhold til at være inde på plejecentrene, så det er rigtig dejligt at se de er glade for det,” siger han.

Allan Riis sammen med Grethe Jørgensen fra Othello. (Foto: Fredericia AVISEN)

Føtex Prinsessegade har ved tidligere lejligheder støttet op omkring forskellige initiativer. Allan Riis fortæller, at det er en del af Føtex’ DNA.

“Vi har hjulpet mange og gør det gerne. Vi har eksempelvis hjulpet Bobbie i forhold til hans forretning, hvor man hjælper hinanden med ting, og vi har hjulpet Brian med handicapting. Så det er klart, at det er noget vi går op i,” forklarer varehuschefen.

Hvordan mærker I Coronasituationen i jeres butik?

“Der er lidt stille i Midtbyen, når skolerne har lukket og erhvervsdrivende har lukket, giver det en mindre kundestrøm. Der er færre kunder, men dem der kommer køber for flere penge,” slutter Allan Riis.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer