Forside Fredericia Slutrundedebutant: Det var ubeskriveligt

Slutrundedebutant: Det var ubeskriveligt

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen

Johan Hansen fik lørdag aften slutrundedebut, da han blev kastet i ilden mod Tunesien, som Danmark besejrede med 36-22.

Hansen blev lørdag morgen skrevet ind i den danske trup, da Hans Lindberg har fået en skade i læggen.

Med et kvarter igen i opgøret mod Tunesien blev der set Johan Hansens vej, da han blev skiftet ind og fik den sidste del af opgøret.

“Det var ubeskriveligt, jeg har aldrig prøvet at spille foran så magne danskere før i så stor en arena. Det er helt ubeskriveligt, og jeg fik gåsehud under nationalmelodien, og da mit navn blev råbt op,” siger Johan Hansen til Fredericia AVISEN.

Hvornår fik du besked på, at du ville blive skrevet ind i truppen?

“Fredag morgen fik jeg besked på, at Hans Lindberg havde ået en sagde, og jeg skulle gøre mig klar. Det var en skidt nyhed for holdet, og personligt kan jeg ikke huske et landshold uden ham. Det er en rutineret herre, som jeg har set op til i mange år, og at han så ikke oplever det her er en skam. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at udfylde hans sko, selvom det er på en trist bekostning,” udtaler Johan Hansen.

Niklas Landin i mixed zone. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Landin blev opildnet af dommerne

En spiller med mere rutine end Johan Hansen er anfører Niklas Landin, der glædede sig over den gode danske start på opgøret, der blandt andet betød en føring på 14-2.

“Det var fantastisk, og som vi havde håbet på. Ligesom mod Chile satte vi os på opgøret fra start, så det var fantastisk,” fortæller Landin til Fredericia AVISEN.

Flere gange under opgøret var den danske anfører efter dommerparret, og det var der en særlig grund til.

“Der er nok en grund til, at jeg måske opildner mig selv på den måde, men nogle ting irriterede mig. Nogle gange skal man tie stille, og andre kan man godt sige, hvad man mener. Jeg synes, at jeg havde en god dialog med dommerne undervejs,” udtaler Landin, der følte, at dommerne til tider havde medlidenhed med Tunesien:

“Det kan man godt sige, da der var nogle kendelser, som de ikke ville have fået, hvis det var tættere. Vi får kun et enkelt straffekast, så der kan godt være lidt medlidenhed over det,” lyder det fra Niklas Landin.

Danmark spiller næste kamp til VM på mandag mod Saudi-Arabien.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL