På kanalbyens smukke sandklitte i Sønder Voldgade kvarteret arrangerer FredericiaC dragebygge-værksted den sidste weekend i efterårsferien. Der vil derfor være materialer til at bygge drager af, men man er også velkommen til at medbringe sine egne materialer eller sin egen drage.

For at holde varmen i efterårsblæsten vil der blive serveret streetfood og varm suppe. Arrangementet starter kl. 12 og det koster 20 kr. til materialer pr. drage at deltage.

Er man frisk på en smuk gåtur i den nye bydel langs Lillebælt, er der tirsdag den 18. oktober kl. 16.30 mulighed for at deltage i en gratis rundvisning i området og opleve byhaverne, Grow Your City, den midlertidige containerby, C-byen og høre om alt det nye, der er på vej.

Kreativ efterårsferie
Efterårsferien kan også bruges kreativt i bydelen, hvor der hele ugen løber en fotokonkurrence med lækre præmier.

Er man nysgerrig på fotofaget, ny på Instagram eller blot interesseret i fif til det næste skarpskud er der den 21. oktober mulighed for at deltage i workshop med den lokale fotoklub.

Vinderen af ugens fotokonkurrence offentliggøres mandag den 24. oktober og der gives præmier i to kategorier: Deltagere over 15 år og deltagere under 15 år. Præmien til deltagere over 15 år er 2 stk. eksklusive scenepladser/ teaterbilletter til Fredericia Teater. Præmien til deltagere under 15 år er et polaroid kamera.

Læs mere på Kanalbyen.com/byliv/kalender