En person slingrede fredag aften rundt på Store Landevej i Ejby, hvor vedkommende endte med at køre frontalt ind i en anden part.

På Østre Hougvej i Middelfart måtte politiet og TrekantBrand lørdag rykke ud til en brand. Det skete, da der var startet en brand under et tæppe.

På Stationsvej i Brenderup har der været indbrud mellem torsdag klokken 21:00 og frem til fredag klokken 08:00. Der er stjålet en en pengekasse, der efterfølgende er blevet fundet i en skovbund uden indhold.

Der har været indbrud i en personbil. Det sket på Anlægsvej i Ejby mellem torsdag klokken 18:00 og fredag klokken 08:00. Venstre bagrude er blevet knust, og der er blevet stjålet hjul med fælge.

To biler kørte fredag klokken 21:47 frontalt sammen på Store Landevej i Ejby. Part 2 kom kørende i nordvestlig retning, hvor han blev opmærksom på en slingrende modkørende part 1, der kom kørende. Part 1 kørte over i part 2’s vognbane, og derfor kørterne frontalt sammen. Part 1 forlod stedet til fods uden at give sig til kende.

På Kornvej i Middelfart har der mellem fredag klokken 06:15 og lørdag klokken 11:00 har været hærværk. En gerningsmand har klippet ledningen over til en udendørs lampe. Der er sket endnu en episode på Kornvej. Det er sket mellem lørdag klokken 18:30 og frem til søndag klokken 17:00, hvor venstre fordæk er blevet punkteret på en hvid Suzuki Baleno årgang 2020.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer