Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i kontor

Mellem onsdag klokken 15:00 – torsdag klokken 8:30 har der været indbrud i et kontor i Prinsessegade. Man er kommet ind vi en bagdør, og har været i et opholdsrum/køkken, hvor der blandt andet er stjålet øl og slik.

Indbrud på Hostrupsvej

Torsdag har der været indbrud på Hostrupsvej, hvor et vindue til et værelse blev brækket op. Huset er gennemrodet, og der er blevet stjålet parfume og smykker.mM

Indbrud på Mylius Erichsens Vej

Mellem torsdag klokken 12:30 – fredag klokken 01:00 har der været indbrud på Mylius Erichsens Vej. Under indbruddet blev der blandt andet stjålet en mobiloplader og en slagboremaskine.

Færdelsuheld

På den sønderjyske motorvej i nordgående retning nær Fredericia var der torsdag klokken et uheld med en lastbil, der kørte ud på en mark, og det gav trafikale problemer. Klokken 07:32 begyndte trafikken at blive løsnet op.

Kørsel uden førerret

Torsdag klokken 07:51 blev en 40-årig fredericianer stoppet på Vesterbrogade. Han blev sigtet for at køre bil uden førerret.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.