Sydøstjyllands Politis vagtchef, Lars Grønlund, havde udelukkende færdselsuheld med på døgnrapporten her sidst på dagen. Læs med om færdselsuheldene, der skete her til middag i Erritsø og Vejle:

-Klokken 13.35 må vi  ud til det første færdselsuheld i Vejle krydset mellem Skovgade og Nørregade. En varevogn har i lav fart prøvet at skifte vejbane, men da varevognen skifter vognbane, rammer han uheldigvis en anden personbil. Der er ingen personskade sket og kun ringe materiel skade. Der er tale om en 54-årig mandlig fører af varevognen, og den påkørte var en 44-årig mand.

-Klokken 13.44 må politiet en tur til Erritsø, Fredericia i krydset mellem Tonne Kjærsvej og Bundgårdsvej. Part 1 – en 71-årig mand kører ud for ubetinget vigepligt og rammer desværre en anden personbil, hvori der sidder en 31-årig mand fra Odense. Der sker heldigvis ikke personskade, men der er dog sket betydelig materiel skade af bilerne, da man også rammer et gitterhegn i forbindelse med ulykken.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Sonny Maerkedahl
Sonny Maerkedahl
21:19 - 16. juni 2021 21:19

Savner kontakt m ligestillede, – i
ngen familie, haft et spændende liv, men nu for mange enetimer. Det ku’ være rart m en ven/veninde til over en kop kaffe eller et glas at nyde dyr, naturen eller generelt almene interesser.