Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Hans Hoffensetz havde dagens tidlige pressebriefing, og i Fredericia kunne han berette om, at der har været slagsmål i Vendersgade i nat klokken 03:49. Ti personer var forsamlet, og det endte med, at en blev anholdt og taget med til detentionen i Vejle, hvor han er blevet løsladt igen søndag morgen. Det drejer sig om en 24-årig mand fra Munkebo, og ifølge Hans Hoffensetz har den 24-årig været med til at indlede slagsmålet og været en af de mest aktive. Han får en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

I Gothersgade er der begået hærværk på en koksgrå VW Golf i tudsrummet lørdag klokken 21:45 og frem til klokken 00:15. Højre forlygte er blevet trykket ind, og højre side af kølerhjelmen har fået en bule.

I Oldenborggade ved krydset mod Gothersgade har der været et færdselsuheld. Det skete søndag klokken 00:20, hvor en bil kom kørende i sydlig retning, og han kørte over for ubetinget vigepligt, og ramte en anden part, er kom kørende på tværs. Føreren af bil, der ramte den anden part, forsøgte at stikke af fra stedet, men det lykkedes politiet at finde ham kort tid efter. Det viste sig føreren af bilen var en 20-årig mand fra Middelfart, der kortvarigt blev anholdt, da han skulle have foretaget blodprøve. Han sigtes for spirituskørsel og for at flygte fra færdselsuheldet.

Lørdag klokken 22:16 er der en sag om spirituskørsel. Det sket i Sjællandsgade, hvor en 62-årig kvinde, som ikke er fra lokalområdet, blev standset i en sin Renault. Det viste sig, at hun var påvirket af spiritus og det sigtes hun derfor for.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer