Det var Vagtchef Hans Hoffensetz, der stod for lørdagens første briefing. Han kunne fortælle, at man ikke havde nogle fremstillingerne i politikredsen, men alligevel en række mindre hændelser.

»Klokken 22.03 måtte vi en tur til Vendersgade i Fredericia, da der var ballade og klammeri mellem to grupperinger foran Klods Hans. Vi reagerer og er hurtigt fremme, men det viser sig at de har forladt området, og der ikke har været noget konkret. Vi vejledte derfor om, at de skulle kontakte os, hvis de dukkede op igen, og det ser ikke ud til, at de gjorde det,« siger Hans Hoffensetz.

»I Erritsø har der været indbrud i en villa, hvor der stjålet flere ure. Blandt andet et herreur og et Skagenur. Samtidig er der stjålet en vielsesring med navnet Birgit indgraveret. Det er sket i tidsrummet mellem 16.05-21.00 i går. Tyven er kommet ind via et soveværelse,« sagde Hoffensetz.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Malene Rasmussen
Malene Rasmussen
2 måneder siden

Der står Birgit i ringen som er blevet taget ved indbruddet i Erritsø. Birgit 03-09-94