Normalt hører TTH Holstebro til i toppen af tabellen i HTH Ligaen, men det er ikke tilfældet i denne sæson. De har præsteret under niveau, og er nu i overhængende fare for ikke at komme med i slutspillet.

TTH Holstebro har præsteret under niveau sæsonen igennem, og det gør, at de inden opgøret mod FHK torsdag aften er på en skuffende 11. plads i tabellen og har fire point op til Ribe-Esbjerg på ottendepladsen. Læg dertil, at RIbe-Esbjerg har spillet en kamp færre end TTH.

Med et holdkort bestående af blandt andet Nikolaj Markussen, Magnus Bramming, Johan Meklenborg og Allan Damgaard stod det ikke i kortene, at TTH skulle være placeret i bunden af tabellen og kun har tre point ned til direkte nedrykning, men det faktum må de forholde sig til.

Efter fem nederlag i træk er TTH dalet tilbage i tabellen, men kigger man på modstanderne, har det heller ikke været bundhold, som de har mødt. Det har været Aalborg, BSH, GOG, Mors-Thy og Skjern, men på en god dag, kan TTH godt besejre de BSH, Mors-Thy og Skjern, og derfor er der uden tvivl blevet talt med store bogstaver i Holstebro-klubben, som det vil være en skuffelse for, hvis de ikke kommer med i slutspillet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Skal TTH have en chance for at komme med i slutspillet kræver det, at der kommer point på bordet inden, at det er for sent. I den periode, der kommer nu, er der muligheder for dem, da det alle er hold fra sjettepladsen og ned efter, som de møder, og selvom der er et forspring at hente, er det ikke udelukket, at der kommer en slutspurt fra TTH. 

I flere kampe har TTH’s hurdle været, at de har lukket mange mål ind, og når der tilsvarende ikke er blevet lavet mange mål angrebsmæssigt, bliver det svært at vinde håndboldkampe. Senest led TTH under, at de mod Skjern blot blev noteret for seks målmandsredninger, og det gør ikke betingelserne gode i bestræbelserne på at vinde.

FHK er på den anden side også inde i en svær periode. Holdet har tabt fire kampe i træk, hvor tre af dem har været mod hold, som det kan forsvares at tabe til, selvom det har været bitre nederlag. Det startede med et uventet nederlag til Lemvig-Thyborøn, og så et forventet nederlag til Aalborg, men i de to seneste opgør er det blevet til nederlag mod Skjern og BSH, som begge har vundet med et mål mod FHK. Mod BSH manglede fredericianerne den sidste skarphed angrebsmæssigt, da meget var lagt an på en individuel aktion af Anders Kragh Martinusen eller, at bolden havnede hos en af de træfsikre fløjspillere. 

adp-as.dk

For at FHK præsterer på sit maksimale kræver det, at Kristian Stoklund rammer en af sine gode dage, og efter EM-pausen har han ikke ramt det niveau, som han har været kendt for at have tidligere. Heller ikke Cornelius Kragh har været helt på toppen skudmæssigt med mange forsøg til at score omkring fire-fem mål pr. kamp, og hvis FHK skal hente point mod TTH, kræver det at Kragh og Stoklund leverer en stabil præstation over en hel kamp.

Lykkedes FHK til gengæld med det, har forsvarsspillet set godt ud i store perioder. Emil Tellerup har stået stabilt, og forsvaret med Lasse Balstad har været en god bastion, der kan gå meget offensivt til værks, eller spille mere afventede og lade modstanderen skyde på mål langt udefra.

Der er kampstart mellem FHK og TTH torsdag klokken 20:00.