Onsdagen lægger ud med mange skyer, og enkelte steder kan det dryppe lidt.

Solen vil dog efterhånden komme igennem skyerne, så der kommer lidt eller nogen sol, men nogle steder kan skyerne bliver hængende. Nordjylland får det meste af dagen nogen eller en del sol, og her kan temperaturen snige sig op på 24-25 grader, men ellers vil temperaturen ligge på 18 til 22 grader.

Sol og vind tørrer jorden ud, tørkeindekset er ret højt, og der kommer ikke regn af betydning de næste dage. Så pas på med åben ild i naturen.

De næste dages vejr er lidt af en klassiker, vi har fået etableret et højtryk over De Britiske Øer, og det breder sig op til nordlige Nordsø og op mod Norskehavet. Mellem højtrykket og flere lavtryk over Nordskandinavien, er vi kommet ind i en køligere og mere tør luft, der strømmer ned over Danmark fra nordvest.

Med nordvestenvinden kan skyer, dannet over Nordsøen, frit strømme ind over store del af landet, men de norske fjelde tørrer luften ud. Derfor kommer der mest sol og varme i de nordlige egne. Drejer vinden kortvarigt mere ned i vest, kan der også komme skyer i Nordjylland, og det kan ske på fredag.

De næste dage bliver vejret derfor meget forskelligt om man er i Varde eller Frederikshavn.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer