Fredericia HK blev udspillet af Århus Håndbold, så det var en noget skuffet cheftræner, Jesper Houmark, der efter kampen talte med Fredericia AVISEN.

“Det er en kamp hvor vi giver Aarhus lige præcis de betingelser de gerne vil have i løbet af de første femten minutter ved at komme bagud 9-2. Så skal vi til at slås for at komme retur i kampen. Vi går til pause, heldigvis kun bagud med fire, uden at have leveret særlig godt i første halvleg”, sagde Jesper Houmark og fortsatte:

“Vi starter anden halvleg fremragende defensivt, men brænder tre kontra, helt fri, hvor vi skal score. Vi havde været tilbage i kampen, hvis vi havde formået at score, men det gjorde vi ikke. Så satser vi lidt, og det giver tre mål i tom kasse, og så knækker vi lidt derfra”.

Jimmi Andersen er tilbage med knap 50%, hvordan stod forsvaret til ham?

“Det tager et kvarter at komme op defensivt. Det er for ringe. At vi så dækker rigtig godt op i 45 minutter kan vi bare ikke bruge til noget, når vi har spillet kampen over på Aarhus’ præmisser det første kvarter”.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Hvordan arbejder man med det her?

“Man kan ikke tale om, at vi spiller godt angrebsspil, for vi spiller slet ikke angrebsspil. Vi kaster jo bolden ned i fødderne på os selv. Et hav af teknisk fejl. Et hav af indspilsfejl. Så det handler om at man hver især går hjem og ser indad på sin egen præstation. Så skal vi op og levere som vi gjorde mod Aalborg”, svarer Houmark.

Næste kamp er tirsdag. Hvad bliver det?

“Det bliver en håndboldkamp der godt kan komme til at ligne den her. Jeg synes, at Skanderborg er et utroligt godt mandskab, og ikke et mandskab der står så godt til os. Kan vi tage nogle af vores defensive præstationer med – og så kan vi vel ikke spille ringere angrebsspil individuelt, så tænker jeg, at vi har muligheden for at spille om point i den kamp”, slutter Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer