FC Fredericias Mathias Gertsen splittede flere gange Skives forsvar ad. Det kastede ikke mål af sig, og i stedet endte det med et nederlag på 1-0. Det skuffede offensivspilleren efterfølgende.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia havde den ene chance efter den anden. Ind kom bolden ikke, og i stedet kunne FC Fredericia konstatere at have tabt opgøret efter, at holdet havde haft et kæmpe overtag både i boldbesiddelse og antal chancer.

“Det er en af de kampe, hvor vi har spillet bedst. Hvis vi tager boldbesiddelsen i luften til deres fordel har vi 80-20. De vil intet, og kunne ikke noget. De scorer på deres eneste chance, men det er svært ikke at være resultatorienteret, når man bliver ved med at tabe som os i øjeblikket,” konstaterer Mathias Gertsen og kommer ind på de frustrationer, som man står med efter sådan et opgør:

“Det er pisse hamrende frustrerende at tabe til et hold, der nærmest kun gik op i at sparke bolden langt væk. Det lykkedes jo så for dem. Det sker nogen gange, at det ikke er fodbolden der vinder,” lyder det fra Mathias Gertsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FC Fredericia får muligheden for at vinde er på fredag, hvor modstanderen er Næstved.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer