FC Fredericia tabte 3-2 til på udebane til Hobro, men længe lignede det en afklapsning på 3-0. En spændende afslutning på kampen ændrede ikke på det samlede billede af FC Fredericias præstation, der ikke var særlig prangende.

https://www.vinmedmere.dk/

3-0. Det var facit på måltavlen efter første halvleg mellem Hobro og FC Fredericia. Efter reduceringer fra først Agon Mucolli og efterfølgende Anders Holvad på straffespark endte det 3-2.

»Vi blev presset hårdt i de dueller, hvor Hobro er dygtige. Kampen sluttede ved pausen, og 3-0 målet gjorde ondt lige inden pausen . Hobro havde en føring og kom anderledes ud til anden halvleg, men vi fik spillet en anden halvleg vi kunne bruge til noget. Første halvleg skal vi lære af. Til sidst fik spillerne pludselig energi og gjorde, at de sidste minutter blev spændende i forhold til at få point,« siger Michael Hansen.

Til kampen havde FC Fredericia tre ændringer i forhold til forrige kamp mod Fremad Amager. Dennis Høegh startede på top, og på backsene startede Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen inde. Særligt Enevoldsen blev udfordret på backen, men det er ikke noget Michael Hansen fortryder.

»Det handler om at få sin trup i spil. Det er altid nemt at være bagklog. Jeg traf beslutningen inden kampen og jeg synes ikke, at jeg kan klandre de “nye”. Jeg kigger mere på de etablerede spilere, der har mange kampe. Man skal kigge på sig selv, ligesom jeg gør det. De etablerede spillere skulle have trådt i mere karakter,« siger Michael Hansen og slår fast:

»Det er ligegyldigt om jeg fortyder eller ej. Det gik som et gik og det skal evalueres. Jeg kigger på hvad jeg kan lære det af det.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia fik skabt spænding til sidst, og det er noget af det Michael Hansen hæfter sig ved.

»Spillerne skal have kredit for den sidste del af kampen. Det var flot fysisk at skabe noget. Det var dog småtteri, men realistisk var det ti minutter for sent, at det første mål kom,« siger Michael Hansen.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på søndag, hvor modstanderne er Silkeborg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer