FC Fredericia tabte 0-2 på hjemmebane til Skive, og efter kampen sagde Agon Mucolli, at FC Fredericia skal gøre alt anderledes i efterårets sidste kamp mod Hvidovre.

Efter kampen talte Fredericia AVISEN med Agon Mucolli, der var skuffet over FC Fredericias indsats.

“Vi spillede rigtig dårligt, og jeg kan ikke huske, at vi skabte nogen store chancer udover i overtiden. Vi spillede en rigtig dårlig kamp,” erkendte Mucolli, der var skuffet over at slutte efterårssæsonen af på den måde hjemme på Monjasa Park:

“Det er meget skuffende, især at vi slet ikke fik scoret – jeg tror det er første gang i sæsonen det ikke sker. Vi var ikke farlige overhovedet, og det er skuffende, når vi ville slutte godt af.”

Nederlaget betyder, at FC Fredericia kan blive distanceret af Viborg og Vejle i toppen af tabellen, og det er noget der ærgrer FC-profilen.

“Det er skuffende, også i forhold til det jeg lige sagde, at vi leverede som vi gjorde,” konstaterede Mucolli, der var klar i mælet, da spørgsmålet gik på, hvad der skal forbedres frem mod efterårets sidste kampe mod Hvidovre:

“Alt,” lød det kortfattede svar fra Agon Mucolli, som sluttede med at komme ind på, hvordan han tror den kommende uge kommer til at forløbe efter nederlaget til Skive:

“Ugen kommer til at forløbe meget normalt, men vi skal have en anden indstilling mod Hvidovre,” sluttede Mucolli.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/

Skriv et svar