FC Fredericia tabte fredag aften 2-1 til Vejle, og måden det skete på var Dennis Høegh ikke tilfreds med.

Efter kampen hang FC Fredericia med hovedet, og det med god grund. Victor Torp havde haft et drøn af et frispark, som de fleste havde set inde og i overtiden blev et forsøg reddet på stregen. Chancer var der derfor nok af til at udligne, men i stedet for jubel var det en flok skuffede FC’ere.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

“Det der fylder er en skuffelse. Det er svært ikke at køre klicheer på sådan en kamp her. Ret beset gav vi dem to mål de ikke skulle have haft. Vi gav dem et straffespark efter en pause, hvor vi havde talt tingene igennem. Der røg hele gameplanen, og så måtte vi give det hele og det klædte os faktisk. Det var kendetegnede for os i den kamp,” siger Dennis Høegh og kommer ind på den sidste del af kampen, hvor FC Fredericia virkelig pressede på:

“Det der fylder er det sidste kvarters tid, men igennem en hel kamp er der flere ting vi ikke kan være tilfredse med. Det er utilgiveligt vi skal bagud 2-0 før vi vågnede op,” konstaterer han.

https://www.vinmedmere.dk/

Dennis Høegh er for alvor kommet tilbage på FC Fredericias hold nu. I store dele af efteråret var han ude med en længerevarende skade, men nu er han stemplet ind i startopstillingen efter Corona-pausen. Han glæder sig over at være tilbage, men præstationen mod Vejle var han ikke så tilfreds med.

“Jeg synes ikke det var specielt godt. Det var en arbejdsindsats, der var fin, men jeg ville være mere på bolden og sætte mere op. Det er først til sidst, hvor vi gav slip og det flød. Det handlede om at være i feltet og håbe bolden faldt ned til os, men det er rart at være tilbage trods alt,” forklarer Dennis Høegh.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer