Lørdag den 16. marts kan man kl.13:30 i Panorama Fredericia opleve den nye familie-spændingsfilm HACKER og bagefter (fra kl.15:00 ca.) møde filmens hovedroller Josephine Chavarria Højbjerg og Rumle Kærså samt filmens instruktør Poul Berg, der efter visningen vil møde publikum og skrive autografer.

Hacker

Toolbox Film og Scanbox Entertainment præsenterer næste års store danske actionfilm for hele familien HACKER, som er instrueret af Poul Berg, der får sin spillefilmsdebut som instruktør. HACKER har biografpremiere over hele landet den 28. marts 2019.

Synopsis

Benjamin er 13 år og en dygtig hacker. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor, da han var syv år, og aldrig har kendt sin far. En dag opsøger to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste Benjamin, fordi de har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor. Efter chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor. Han får hjælp af Savannah, der også bor på bostedet, og de finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, han troede, hun var, og at hun har været del af en hemmeligstemplet mission.

Da de hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en langt vigtigere brik i spillet om hans mors forsvinden, end han troede…

Holdet

Debutanten Rumle Kærså spiller hovedrollen som den 13-årige hacker Benjamin. Rumle Kærså er søn af musikeren Rasmus Kærså (Danseorkesteret, Moonjam) og medvirkede i 2016 i Voice Junior på TV2. Den anden hovedrolle i HACKER, Savannah, spilles af Josephine Chavarria Højbjerg, der sidste år havde hovedrollen som Tinka i julekalenderen Tinkas Juleeventyr (2017) på TV 2. Tidligere har Josephine bl.a. medvirket i DR-serien Pendlerkids (2012-14).

Derudover medvirker blandt andre Mille Dinesen, Signe Egholm Olsen, Morten Suurballe og Janus Nabil Bakrawi.

HACKER er instrueret af Poul Berg, der debuterer som spillefilmsinstruktør. Han har tidligere stået bag den Robert-vindende DR-julekalender Tidsrejsen (2014) og flere afsnit af tv-serier som Herrens Veje (2017), Emmy-nominerede Limbo (2011-14) og den prisvindende Mille (2009). Manuskriptet til HACKER har han skrevet i samarbejde med Kalle Bjerkø, som i 2014 ligeledes blev nomineret til en Emmy for tv-serien Paphoved (2012).

De har samlet et prisvindende hold bestående af nogle af de dygtigste fra både ind- og udland. Holdet bag kameraet består bl.a. af den spanske fotograf Bet Rourich, som har været en del af anerkendte spanske film som Bodil- og Robert-nominerede The Orphanage (2007) og Guillermo del Toros Julia’s Eyes (2010). Filmen er klippet af Kasper Leick, som modtog en Robert for Underverden (2017), mens filmens production designere, Nikolaj Danielsen og Thomas Bremer, modtog Henning Bahs-prisen ved Bodilprisen 2018 for QEDA (2017). Uno Helmersson er filmens komponist og har tidligere stået bag den prisvindende musik til tv-serien Broen (2011-17) og det Robert-nominerede soundtrack til Afdeling Q-filmen Kvinden i buret (2013).

Signe Leick Jensen og Morten Kaufmann er producere for Toolbox Film i co-produktion med svenske Cinenic Film, mens Scanbox Entertainment står for den danske biografdistribution.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her