Teit Samsø spiller i aften Kercherk i Fredericia Teaters Tarzan i København. Vi mødte ham til en snak på Fredericia Banegård, hvor han fortæller om livet på Fredericia Teater, men også at være ny-fredericianer.

“Jeg har ikke spilet abe før, det er simpelthen, så lækkert. Det er fedt at spille aben, det er det dyriske, man hiver fat i. De reagerer prompte på, hvordan de har det med ting foran dem, det er simplethen så fedt at spille,” fortæller Teit Samsø og fortsætter:

“Det er samtidig vigtigt med en god fysisk form, fordi vi er meget fysiske på scenen, vi skal være i squat-agtige-tilstande på scenen, det er hårdt. Det er også hårdt at være stå på knytnæverne, så det er vigtigt at være i form. Søren Møller ville have, at jeg så så stærk ud som muligt. I Fredericia fik jeg personlig træner og det har jeg ikke den her gang i København, så det kræver, at man hiver sig selv op i træningscentret og løfter en masse jern.”

Hvordan er det at bo i Fredericia og spille skuespil i København?

“Det fungerer godt, vi har siden, vi blev fastansat for tre år siden talt om, at vi ville være på hvert vores stykke, så vi kunne få passet vores dejlige unger derhjemme på en bedre måde. Lige nu er hun i Fredericia, hvor hun laver Klokkeren, så hun har basen med dem, og så tager jeg frem og tilbage,” siger Teit og fortæller om sine favoritsteder i Fredericia:

“Fitness World holder jeg af, og så Østerstrand, Volden og Madsby Parken og svømmehallen – jeg elsker dampbadet og boblebadet, og jeg elsker også at være i badeland, når børnene er med.” Se hele indslaget ovenfor.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her