28. februar har Teater Malstrøm premiere på opfølgeren til succes-forestillingen fra foråret 2018 – Burlesque. Denne gang inspireret af Alice in Wonderland.


Kunstnerne, der skal medvirke i den pikante forestilling, blev fundet ved audition i slutningen af oktober, og prøveforløbet startede søndag d. 18 november, hvor instruktøren præsenterede numrene i forestillingen og de medvirkende fandt ud af hvilke numre, de indgår i.


Michael Hansen, der er instruktør på forestillingen, fortæller:
“Denne gang ledte vi efter andre profiler end sidst, da den nye forestilling er mere skæv, rå og humoristisk end den første. Det krævede flere performere og typeskuespillere. Vi blev positivt overrasket over det høje niveau til audition, og at kandidaterne ikke bare kom fra hele regionen, men også længere op i Jylland til nord for Viborg. Der var masser af talent at vælge imellem, så det var faktisk svært at vælge dygtige kandidater fra”.


Same but different
Ligesom sidst er der 11 medvirkende på scenen, heraf fire gengangere fra den første Burlesque. Aldersmæssigt spænder de fra 20 til 45 år, og de medvirkende skal alle spille skuespil, danse og strippe i varierende grad. Holdet er derfor mere alsidigt end sidst, men der er holdt fast i princippet om at de rigtige stripnumre varetages af professionelle. Derfor er den prisvindende stripper ‘Miss Lindsay’ med det borgerlige navn Birgithe Honorè igen at finde på listen over medvirkende.


Medvirkende

De medvirkende i den nye Burlesque forestilling er: 

Birgithe ‘Miss Lindsay’ Honorè, 34, Fredericia
Charlotte Møller-Madsen, 45, Fredericia
Michael Skytte Nielsen, 28, Fredericia
Luise Lee Falslund, 42, Kolding
Andrew Askjær, 20, Fredericia
Frederikke Gejl Damgaard, 22, Vejen
Michael Vennevold, 37, Fredericia
Sidsel Nygaard, 39, Fredericia
Maria Jessen, 28, Aabenraa
Silke (Trille) Jensen, 21, Fredericia
Daniel Stoof Jensen, 22, Fredericia


Hvad er Burlesque?
Burlesque er en form for showteater, hvor publikum kan læne sig tilbage og nyde et væld af forskellige kostumer og fortolkninger af smukke, livlige og mere alvorlige sange. Genren rummer også spandevis af humor, så kort sagt er det lidt af en fest. På scenen danses eller spilles der i mere eller mindre afslørende kostumer – i Teater Malstrøms udgave er de mest intime kropsdele dog tildækket. Publikum sidder under forestillingen ved små borde i de charmerende rammer på Det Bruunske Pakhus, og der kan løbende bestilles drikkevarer hos burlesque-tjenere.


Billetsalg til alle tre forestillinger i 2019 er i gang
Tirsdag d. 18 december startede billetsalget til Teater Malstrøms to efterårs opsætninger ‘Kabaret Liva Weel’ og ‘Busters Verden’, så nu er billetsalget åbent til alle teatrets forestillinger i 2019. Billetter købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder.
 

Fakta om ‘Burlesque – inspired by Alice in Wonderland’ 
Spilleperiode: 28. februar – 13. april 2019
Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia
Billetter kan købes på billetten.dk eller på deres salgssteder (Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.)

www.eventc.dk