Fredag klokken 19:00 blev der afholdt en mindehøjtidelighed til ære for den skuddræbte person i Korskærparken.

Mandag eftermiddag omkom en 24-årig fredericianer efter, at han var blevet skudt i brystet. Seneste nyt i sagen er, at en 27-årig mand fra Fredericia er anholdt og mistænkt for drabet.

Der brændte fakler. (Foto: Fredericia AVISEN)

Fredag var der arrangeret en mindehøjtidelighed til ære for den afdøde. Det var barndomsvennen Nadim Beydoun, som i et Facebook-opslag opfordrede til at mindes hans ven, der blev skudt og dræbt tæt på sit hjem.

Mange tog opfordringen til sig. Omkring 150 var mødt frem, og foran Korskærvej 6 var der sat fakler op, samt lagt blomster.

Mange mennesker var mødt frem. (Foto: Fredericia AVISEN)

Til stede var blandt andet Formand for Helhedaplansvalget, Turan Savas, som kunne høre Nadim byde velkommen klokken 19:00 og takke for, at de fremmødte ville mindes den afdøde.

I stilhed blev den skuddræbte mindet. I kulissen ude på vejen sørgede to patruljevogne for god, ro og orden i kvarteret omkring Korskærparken.

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
7 måneder siden

Utroligt dejligt, at politiet allerede nu har anholdt den mand, de mener har dræbt den unge mand her i Korskærparken, og måske endnu bedre, at den tragiske begivenhed har vist, at vi stadig har et fællesskab med respekt for hinanden i Korskærparken.

Carsten Sørensen
Carsten Sørensen
7 måneder siden

R.I.P.

Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Ja det er blevet en ondskabsfuld verden vi lever i….
R. I. B
Og Kondolerer til familien 🙏