Tre vidner skulle være mødt i Retten i Kolding i forbindelse med retssagen mod den tiltalte for skuddrabet i Korskærparken. Et af vidnerne havde meldt sig syg, men de to andre havde ikke, og derfor er en patrulje nu sendt sendt afsted for at lede efter dem.

Mandag var det blevet tid til den tre retsdag i sagen om den tiltalte i skuddrabet på Qasim Abdulhafid i Korskærparken d. 24. februar 2020. Det foregik ved samme procedure, som hidtil ved Retten i Kolding, hvor der var stort politiopbud. Ude foran retslokalet blev alle registreret og kropsvisiteret af to betjente. Inde i lokalet blev den tiltalte, som er en 28-årig mand, ført ind med håndjern af en betjent, og i selve retslokalet var der hele tiden fire betjente til stede.

Et vidne var indkaldt til klokken 09:00, men vidnet dukkede ikke op. Anklager Anna Holm fortalte, at vidnet, der blev frifundet i landsretten, ikke har fast bopæl, og selvom man har ledt efter ham, er det ikke lykkedes at finde ham.

– Vi kan kan ikke frafalde ham, da han er et nøglevidne i sagen, sagde forsvarer Tyge Trier.

De næste vidner, der skulle afhøres, kom heller ikke. Det ene vidne mødte slet ikke op, mens et andet vidne havde meldt sig syg pga. symptomer på Covid-19. Det vidne er blevet bedt om at fremsende bevis for en bestilling af coronatest senest tirsdag klokken 12:00.

Det første vidne, der skulle være kommet, har ikke en registret bopæl og ham kan man derfor ikke lede efter, men det har det tredje vidne, der ikke kom. Han er bror til vidnet, og anklager Anna Holms håb er, at de befinder sig sammen. Anna Holm har bedt en patrulje køre ud at lede efter vidnet der har fast bopæl.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer