Døgnrapporten fra Kolding byder på indbrud og færdselsrelaterede sager.

Vicepolitikommisær stod for dagens første indbrud og kunne berette om en række indbrud. Han kunne fortælle, at der har været indbrud på Hvidøre i Vamdrup mellem torsdag klokken 16:30 – 21:40. Man er kommet ind via en terassedør, formentlig med brug af en skruetrækker. Det er uvist hvad der er stjålet.

På Dannersvej har der været indbrud i en lejlighed. Det er sket torsdag klokken 23:10, hvor man har aflistet et vindue i en terassedør og har stjålet smykker.

Foruden indbruddene er der skrevet to færdselssager til samme person. Det skete torsdag klokken 10:15 på Vonsildvej, hvor en 28-årig lokalmand blev bragt til standsning i en personbil. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og da han heller ikke havde førerret fik manden to sigtelser.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer