Det gør de selvbestaltede jyske mestre i skrammelrock PadlockChain også, nemlig et veloplagt publikum, der allerede før koncert opstart var mere end klar. En koncert man får penge for at gå til, hvad kan gå galt?

Padlock Chain fyrede den lørdag aften af i tøjhuset så man helt glemte det var dagen for Tysklands angreb på Norge og Danmark 9. april 1940.

En koncert, der kørte uafbrudt i ca. 3 timer, med flere sjove indslag, der involverede publikum med middag for 2, en intim koncert, der gennemførtes her og nu samt selvfølgelig citronmåner. 

Padlock Chain har et energisk scene”sjov” hvor de 4 gutter ved at bruge hele scenen kommer langt ud over scenekanten. Peter har en mimik der er tæt på Simon Kvamm hvilket medvirker til at give ekstra dynamik i deres optræden.

Christian Mørch, Kenneth Madsen, Lars Dreymann og Peter Friis Autzen kører på med fuld dynamik i en genre der ligger i mellem tung pop og letmetal, de forstår at få publikum med i numrene som Born to be wild og andre numre der via kendt tema kan synges (læs skråles) med på. Orkesteret rammer plet ved at spillede røven ud af bukserne og udstråle spilleglæde som halvgamle drenge gør når de får et nyt stykke værktøj/legetøj i julegave.

Der skal fremhæves, at lyden i Tøjhuset denne aften var perfekt. Ofte har en dårlig lydmand ødelagt et velspillende orkester, dette var ikke tilfældet på denne skønne aften. 

Især fremhæves trommerne, de var perfekt afstemt og på rette lydniveau med resten af instrumenteringen og kaptajnen bag trommestikkerne havde fuld kontrol og styrede stramt. Måske derfor Padlock Chain denne aften ingen udfordringer havde med deres ”timing” trods deres store brug af hele scenen, deres scenelyd har også været på plads.

Mange lokale talenter er udsprunget fra den gamle Lydmur. PadlockChain er ingen undtagelse, de fastholder et koncept der bare holder, trods den tynde instrumentering formår de at skabe et fornuftigt lydbillede.. 

Padlock Chain på hjemmebane er en sikker sejr, holder det på udebane, hvor der skal mere end citronmåner til? Muligheden er der. Det bliver spændende at se hvem, der udfordrer dem til de næste mesterskaber i skrammelrock. Jeg opfordrer de unge bands i ungdomshuset til at tage handsken op udfordre PadlockChain i Skrammelrockmesterskabet.

En god aften i musikkens tjeneste afsluttes med at denne anmelder tog sin Padlock Chain af cyklen og drog hjem.

Anmelderen vil gerne bringe en Servicemeddelelse til koncertgæsterne. Det udbetalte beløb på 5 kr. skal ikke opgives til SKAT, da det trods alt er under minimumsgrænsen, selv for SKAT.