Det er altid naboen, der vinder, når man hører om en Lotto-vinder, og aldrig en selv. Men for en heldig spiller fra Billund Kommune blev det altså ham selv, der endte med at vinde en gevinst. Det skete, da han skrabede sig til gevinsten i spillet 7-9-13, hvor gevinsten altså lyder på 10.000 kroner hver måned i 10 år.

”Jeg sad bare i sofaen og spillede lidt bingo og vandt lidt der. Så prøvede jeg Quick 7-9-13 og trykkede autoskrab, og så kom det frem, at jeg havde vundet,” siger den heldige vinder til Danske Spil, der ønsker at være anonym, men gerne vil fortælle, at han er en mand sidst i 40’erne fra Billund Kommune.

Han var dog ikke helt sikker på, at han havde vundet. Han tog nogle billeder med sin telefon af skærmbilledet for at være helt sikker på, at gevinsten var hans.

”Jeg sprang ikke op af stolen, da jeg fandt ud af, jeg havde vundet, men jeg blev da glad, da det var sunket ind,” fortæller vinderen.

Vinderen vil dog ikke bruge hele gevinsten med det samme, men allerede nu ved han, hvad noget af gevinsten skal bruges til.

”Jeg synes ikke, jeg har brug for så meget, men jeg skal købe en ny sofa, og så skal opvaskemaskinen skiftes ud. Den holder nok ikke meget længere. Og så vil jeg betale lidt af på lån og spare resten op,” siger den heldige vinder, og tilføjer:

”Jeg er ikke så meget til varmen, så jeg behøver ikke at skulle ud for at rejse. Jeg har det godt her i Danmark.”