SKOV Advokater kan i forbindelse med sin nylige regnskabsafslutning glæde sig over, at selskabet i regnskabsåret 2019/20 har vækst i både omsætning og resultat.

Bruttofortjenesten er steget med knap 11% til DKK 25.7 millioner, og årets resultat er steget med 17% til DKK 5.4 millioner.

“Den øgede omsætning og den positive udvikling i resultatet er et udtryk for, at flere og flere kunder anvender os på vores kerneområder, som er fast ejendom og virksomhedsoverdragelser. Men også i vores retssagsafdeling ser vi en positiv udvikling,” fortæller managing partner Torben Bang.

Regnskabsåret bød også på nyansættelser af jurister samt optagelse af tre yngre advokater i ejerkredsen, som led i et generationsskifte.

“Vi står på et stærkt fundament af høj juridisk faglighed og kommerciel indsigt , hvormed vi er klar til at skalere vores forretning yderligere. Med den seneste ansættelse af Kenneth Bechmann som direktør for forretningsudvikling ønsker vi at sende et stærkt signal til vores kunder og til markedet om, at vi fortsat ønsker at øge vores forretning og styrke synligheden,” fortæller Torben Bang.

På den ordinære generalforsamling fratrådte Keld Norup som formand for bestyrelsen. Erik Svanvig overtager posten som formand. I samme anledning udtræder Erik Svanvig af direktionen, som fremadrettet alene varetages af Torben Bang.

SKOV Advokater tæller i dag knap 30 ansatte og har kontor i Havneparken i Vejle centrum.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer