Forside Fredericia Skorstensgaard i Fredericia er Årets Værksted

Skorstensgaard i Fredericia er Årets Værksted

DEL
Anders Skorstensgaard Adm. dir. PRfoto

Ved de netop afholdte Danish Auto Awards i Cirkusbygningen i København, blev værkstedskæden Skorstensgaard kåret som Årets Værksted. En titel som tvillingebrødrene Martin og Anders Skorstensgaard ikke havde turdet drømme om, da de for syv år siden startede deres første autoværksted med en ekstra mekaniker i industrikvarteret i Fredericia. De tre er nu blevet til cirka 130 medarbejdere fordelt på syv værksteder. Blandet andet på Gl. Landevej i Fredericia og administrerende direktør Anders Skorstensgaard, har meget svært ved at skjule stoltheden over kåringen.

– Det er en pris, som betyder utroligt meget for os. For det er folk fra branchen der har udvalgt de nominerede og efterfølgende er det kunderne, der har været inde at stemme på os. Den anerkendelse fra vores kunder er vi både meget taknemlige og meget ydmyge overfor. Det er et kæmpe skulderklap. Ikke blot til Martin og jeg, men i endnu højere grad til de partnere der driver vores værksteder og ikke mindst til alle de mekanikere, der hver eneste dag går på arbejde og yder en super service, siger Anders Skorstensgaard.

Skorstensgaard-kæden har på rekordtid taget store markedsandele i de byer, hvor de er repræsenteret. Vejen til kundernes hjerter har været løftet om tyske værkstedspriser på danske værksteder. Det betyder i runde tal, at Skorstensgaard prismæssigt ligger 20-40 pct under de autoriserede mærkeværksteder, men at de samtidig yder minimum den samme service og giver de samme garantier på det udførte arbejde.

– Det kan vi kun gøre, fordi vi har udviklet et koncept, hvor vi minimerer spildtiden på værkstederne og hvor vi har skåret lidt ned på glamouren i forhold til store, fine bygninger på dyre adresser. Vi måler på alt hvad vi laver, så vi sikrer, at vi hele tiden kan holde en høj effektivitet og en høj kundetilfredshed, siger Martin Skorstensgaard, der er direktør med ansvar for driften.

På værkstedet i Fredricia bliver der også jublet over den nyvundne hæder. Den daglige leder på værkstedet, Michael Kjær kunne jo godt i forvejen fornemme på kundetilstrømningen, at der var stor tilfredshed med konceptet.

– Altså i det daglige får vi jo rigtig mange positive tilkendegivelser fra vores kunder og det er super fedt. Men det er da noget helt særligt, at der bliver sat ord på at vi er landets bedste autoværksted. Det kan jeg da også mærke på gutterne ude på værkstedet. Vi ranker lige ryggen lidt ekstra i øjeblikket, for det er vel helt naturligt noget som vi er meget stolte af, siger Michael Kjær.