Tre årgange på Vestre Skole og en gruppe i Børnehuset Chili er hjemsendt efter seks borgere i Middelfart Kommune er testet positiv for Corona.    

Mandag eftermiddag er tre årgange fra Vestre Skole og en gruppe fra Børnehuset Chili hjemsendt. Det sker fordi børn fra årgangene og børnehuset er testet positiv for Corona. 

Det seneste døgn er seks borgere i Middelfart Kommune testet positiv for Corona. Det er med udgangspunkt i disse tilfælde, at der nu hjemsendes elever og børn. Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører i samarbejde med Middelfart Kommune smitteopsporing på de smittede personer, og gennemgår deres kontakter for at identificere andre, der kan være smittet. Børn i Børnehuset Chili og elever på Vestre Skole, der ikke har fået direkte besked, skal derfor gå i skole og vuggestue i morgen som normalt.

Som en sikkerhedsforanstaltning er der iværksat ekstra rengøring til Vestre Skole og Børnehuset Chili. De hjemsendte årgange og børnehusgruppen kan vende tilbage til skolegang og børnehuset, når de er testet negativ. 

Middelfart Kommune er i løbende dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, som definerer de foranstaltninger, der skal tages. Af hensyn til de smittedes privatliv kan Middelfart Kommune ikke oplyse yderligere om de smittede. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer