På dagens døgnrapport er der endnu et indbrud i en varebil, men mest bemærkelsesværdigt er det, at tre unge mænd kom i slagsmål i forbindelse med skolefodbold i KFUM Parken i Fredericia.

Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen kunne ved dagens pressebriefing om hændelserne i det seneste døgn berette om en række hændelser.

– I Kolding har der været indbrud i restauration på Lille Torv. En mand er set kaste en sten gennem en rude til en dør, hvorefter døren er blevet åbnet. Under et minut efter er politiet til stede, men vedkommende er nået væk. Det er uvist om der er stjålet noget eller om gerningsmanden er blevet forstyrret, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

– Desuden har der været to færdselssager i Kolding. En 44-årig mand er sigtet for kørsel påvirket af stoffer eller medicin, samtidig med at manden kørte uden førerret. På Nørregade standser vi en 23-årig mand, der kørte i frakendelsestiden. Det bliver han sigtet for, fortsætter vicepolitiinspektøren.

I Fredericia har der været en genganger – et indbrud i en varebil, men den store sag handler om et slagsmål i KFUM Parken.

– I Fredericia har vi en voldssag ved KFUM Parken. Der har været samlet en række deltagere fra hele landet til noget skolefodbold, som ikke gik helt efter planen. En ung mand på 17 år fra Herning er blevet tildelt både slag og spark efter et skænderi. Vi har sigtet to 16-årige drenge fra Københavnsområdet for vold, forklarer Finn Ellesgaard Nielsen.

– Vi har på det seneste oplevet mange tyverier fra varebiler. Denne gang har vi kun en enkelt på døgnrapporten. En Renault parkeret på Vestre Ringvej har fået boret bagdøren op. Der er stjålet svejsekabler, elværktøj af mærket Honda og Husqvarna. Er der nogen der har set noget, så vil vi gerne høre om det, siger Finn Ellesgaard Nielsen.