By Holdt og By Savas i Danmarksgade har udvidet deres klinik til at indeholde en massør og negletekniker, og samtidig er der fremadrettet et nyt ansigt i klinikken.

I april sidste 2019 åbnede By Holdt og By Savas i Danmarksgade 4b, og nu sker der noget nyt på adressen. Sarah Savas er gået på barsel, og i den forbindelse åbner 28-årig Maria Halling Jensen op, men også efter Sarah er kommet tilbage, vil hun være at finde i klinikken.

Maria er negletekniker, massør og laver spraytan, og hun glæder sig til at komme igang.

“Det skal nok blive godt, og jeg glæder mig helt vildt,” siger Maria, der i den seneste tid har fået ledig og derfor er glad for at komme på arbejdsmarkedet igen.

Under samtalen er Cecilia Holdt, der er frisør i salonen, til stede og hun fortæller, at hun kender Maria og ser fordele ved det.

“Vi manglede en negletekniker til at fuldende hele pakken her, så det er perfekt, at vi nu har fået Maria med. Vi er ikke ens, og ser tingene på forskellige på måder, og det er kun positivt,”  siger Cecilia.

Maria har ni års erfaring med massage, og fik kompetencer indenfor negleteknikerfaget for to år siden, og senest blev hun lært op i spraytan.

“Spraytan er nyt for mig, så der skulle lige et par testpersoner igennem før, at den sidder helt i skabet, men det er allerede blevet godt,” forklarer Maria.

Bortset fra enkelte lejligheder i løbet af sommeren har det ikke været vejr til at solbade i Danmark, og det kan man godt mærke i salonen.

“Der begynder at komme arrangementer nu her, fordi man mangler kuløren til at kunne vise benene frem,” siger Cecilia.

By Holdt og By Savas første tid Danmarksgade har bekræftet dem i, at det har været et stærkt valg og de er glad for første tid med salonen.

“Vi har haft rigtig travlt, og især tror jeg det skyldes vores beliggenhed, der er meget synlig. Vi ligger centralt lige ud for en vej, som mange kører ind til byen, når de kører igennem Danmarksport og videre ned forbi os,” forklarer Cecilia.

Tilbage i marts måtte salonen lukke ned grundet corona, og det var en tid, som var svær for Cecilia.

“Vi havde planlagt at holde fødselsdag, men det kunne vi ikke, og så var der alt det praktiske. Vi vidste ikke, hvad der ville ske, men heldigvis gik det og nu sidder vi her og har udvidet,” siger hun.

Som følge af Covid-19 restriktionerne har der i salonen været taget de forbehold man nu skulle tage, og der er sørget for, at der altid er mundbind.

“Man har taget alting lidt for givet førhen, men nu er man blevet opmærksom på hygiejnen. Vi vil fortsætte med at have fokus på det,” forklarer Cecilia, der ikke har planer om, at der skal ske yderligere nye tiltag udover tilgangen af Maria:

“Nu skal vi have det her op at køre, og så må vi se. Vi har ikke lavet om før nu siden, at vi åbnede og vi skal derfor sørge for, at det ikke skal være uoverskueligt. Kunderne er glade for, at det er de samme ansatte, der behandler dem, og det gør dem trygge,” slutter Cecilia. 

I forbindelse med starten med Marias start i salonen er der åbningstilbud i resten af august. Tilbuddene er som følger:

  • Akrylnegle inkl. farve og pynt: 350,-
  • Gel polish på egne negle: 250,-
  • Spraytan: 150,-. Hvis man kommer to personer er prisen 100,- pr. person.
  • 40 minutters dybdegående massage: 300,-
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer