Forside Fredericia Skønhedsguru kommer til Fredericia: Raz fik naturen ind som hjælpemiddel fra barnsben

Skønhedsguru kommer til Fredericia: Raz fik naturen ind som hjælpemiddel fra barnsben

DEL
Pressefoto.

Skønhedsguruen Rasmus Bjørn Andersen, kendt som Raz fra RAZspa, kommer til Fredericia d. 23. maj. Her kan man blandt andet se frem til at høre om, hvordan han har fået naturlige hjælpemidler ind fra barnsben, og man kommer også til at høre om, hvordan man får den perfekte hud.

Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og Beutybosserne på Kanal 4, og nu er der mulighed for at se og høre den kendte skønhedsguru i Fredericia.

Helt fra barnsben har Raz tænkt eksperimenterende, og det har indflydelse på den Raz, som vi kender den dag i dag.

“Jeg kommer fra en meget alternativ familie, men det vidste jeg ikke selv dengang, da jeg troede det var normalt det vi gjorde. Når far havde hovedpine løb vi unger ud på marken og hentede purpurpilleekstrakt, som vi stod og kogte ind til de hjemmelavede kodimagnyler. Så jeg kommer fra en familie, hvor vi gjorde rigtig meget selv. For mig har det været almindeligt at lave ting med svampe, tandpasta, lære at bage og alle mulige småting,” siger Raz til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Jeg har fået naturen ind som hjælpemiddel helt fra start. Senere hen, da jeg kunne læse, begyndte min far, som havde sjove bøger om det, at lave urter, rusmiddel, vin og alt muligt. Man kune hente nedfaldsfrugt hos Fru Karlsen så hendes græsplæne var pæn og bagefter lægge dem i karret så man kunne lave klumrende vin, som man senere kan destillerer. Dengang var Matas anderledes sat sammen end i dag, så man gik derned og hentede former for ekstrakt fra whisky og rom, samt vandet fra tørretumbleren, så lavede man de forkellige drikke, som man skulle have.”

Det, som man kender RAZspa for den dag i dag, startede ved lidt af en tilfældighed for 17 år siden. Han lavede saunagus, og deltagerne ønskede at få noget at smørre sig ind i. Raz endte med selv at lave det, og det var så godt, at deltagerne ville have det med hjem bagefter.

“De spurgte om de måtte købe rasterne med hjem. Jeg begyndte lige så stille at hælde det i bøtter. Det startede med, at jeg havde de grimmeste bøtter, og skrev navnet på produktet med en sprittusch ovenpå låget. Det var folk ligeglade med – de ville bare have produktet med hjem. Det var en større succes end jeg lige havde set komme. Til et af spa-arrangementerne kom der en journalist fra et af de store dagblade, og det blev til en stor tosidet artikel om mig og mit virke. Det endte med, at de ringede fra Go’ morgen Danmark, TV 2-frihuset og i dag er jeg en af beutybosserne fra Kanal 4-showet,” forklarer Raz.

Foredraget vil blive en kombination af råd, men Raz vil også sætte et personligt præg på det.

“Jeg har lovet de dejlige mennesker, der kommer, at give de bedste fif og tricks til den mest optimale hud. Jeg vil have, at de tager derfra med en grundviden omkring, hvordan huden reagerer og er opbygget. Der vil være masse af ankedoter, bandt andet om hvorfor Christian d. 4. blev født under en rosenbusk osv. Det varierer meget fra gang til gang, hvilke anekdoter jeg fortæller,” siger Raz.

Foredraget med Raz finder sted d. 23. maj i thansen lounge ved Monjasa Park. Billetter til foredraget kan købes her.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
DEL