Forside FHK Skive hjalp FHK og besejrede Tønder

Skive hjalp FHK og besejrede Tønder

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Der var en kærkommen hjælpende hånd til FHK i kampen om den direkte oprykning til ligaen. Det skete, da Skive vandt med 25-32 på udebane mod Tønder

FHK og Tønder udkæmper en duel om, hvem der rykker direkte op i ligaen. En af de kampe, hvor Tønder kunne smide point, realistisk set, var i opgøret mod Skive.

Betingelserne for en Skive-sejr blev ikke dårligere af, at Tønders første valg i målet, Christian Trans, var ude af opgøret med en brækket finger.

Skive tog fra starten teten, men Tønder hægtede sig på og udlignede til 5-5. Herefter trak Skive og fra og kom på 5-8. Målene kom kampen igennem i stimer fra de to hold.

Tønder reducerede til 7-8, men to Skive-mål i træk fik sat en prop i Tønders comebackforsøg. Skive kom på 14-15 efter 25 minutter, men så strammede Skive grebet og gik til pause foran 15-19.

I anden halvleg var billedet det samme. Tønder halede lidt ind på Skive, som så atter trak fra. I det sidste kvarter knækkede filmen dog for Tønder, der gik fra at være bagud med 23-25, til at komme bagud med 23-30.

Det kom de sig selv over og endte med at tabe kampen 25-32. Dermed er FHK nu tre point foran Tønder.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL