Da Kirstinebjergskolen i januar fik konstateret skimmelsvamp i deres bygninger efter et stort regnskyl i 2019, var gode råd dyre. De måtte hurtigt finde en løsning, så deres elever ikke skulle modtage undervisning og deres lærere ikke skulle undervise i lokaler med skimmelsvamp.

Da tid var en vigtig faktor, så besluttede Kirstinebjergskolen at se på midlertidigt byggeri. De besluttede at bestille en midlertidig modulbygget skole hos Mobilhouse. Distriktsskoleleder Magnus Kudahl te Pas udtaler:

” Det er topmoderne lokaler fra Mobilhouse. De er cirka 70 kvadratmeter store, og desuden er der to teamlokaler, som tilsammen er 35 kvadratmeter store. De lever op til alle standarder med lys, lysindfald, varme og udluftning,” siger skolelederen.

For Mobilhouse har det været vigtigt, at lokalerne lever op til kravene om et godt indeklima.

”Vi oplever særligt en stærkt stigende efterspørgsel efter både midlertidige boliger samt kontorer, skoler og institutionsbyggerier, hvor Mobilhouse har en stærk markedsposition,” forklarer Benny Møller og understreger, at man regner med at udvikle og fremstille mobile løsninger til stadig flere kunder.

Skolebygningen, der spænder over 440 m², er opført efter BR18 og danner rammen om 4 klasselokaler, 2 teamlokaler, 2 garderober samt toiletfaciliteter. Der er lagt stor vægt på indeklima i bygningen, som har luft til luft varmepumper med mulighed for køling og der er tilført ekstra ventilation til klasselokalerne for at sikre optimale vilkår for læring.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer