Sydøstjyllands Politi har det seneste døgn registreret 22 anmeldelser, der vedrører covid-19.

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. De aktuelle tiltag drejer sig om forsamlingsforbuddet og lukning af værtshuse, restauranter mv. 

Anmeldelser opgjort den 8. april 2020 

I forhold til krav om lukning er der registreret 4 anmeldelser, der vedrører et fitness-center, en frisørforretning og to restaurationer med udeservering. 

Ved patruljens ankomst blev der ikke konstateret overtrædelse af gældende lovgivning.

I forhold til forbud mod større forsamlinger er der registreret 17 anmeldelser, hvor der er anmeldt større forsamlinger af personer ved en skole, i en blomsterbutik, ved et Ishus, ved et busstoppested, på to skaterbaner, i en bus, ved en badebro, på et par legepladser og andre lignende friarealer.

Ved patruljens ankomst var retningslinjer overholdt eller ingen personer på stedet.

Der er ligeledes modtaget 1 anmeldelse, som vedrører en person, der har påkørt et skilt i nærheden af corona-telte ved Kolding Sygehus.

Der er ikke foretaget sigtelser det forgangne døgn.

Sydøstjyllands Politi er løbende i dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer