Vil du have en fleksibel billøsning? Så er Dribe svaret. Dribe har hidtil kun haft et sjællandsk kontor i Søborg, men mandag havde konceptet første åbningsdag i Fredericia.

Omme bag den store Audi-bygning i Kongens Kvarter holder Dribe til. Der er skiltet ude fra vejen, hvor det ene nybyggeri efter det andet skyder op. Nu er der kommet endnu mere nyt at se på i det vækstende område.

På en solskinsrig mandag, hvor der var skyfrihimmel, holdt Dribe åbningsreception. Der blev kræset om gæsterne med kolde drikkevarer og en pølsevogn, der skulle stille sulten i varmen.

Thomas Bruun Nielsen havde taget turen til Fredericia i anledning af åbningen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Vi talte med Thomas Bruun Nielsen, der er midlertidig adm. direktør i Dribe.

“Det giver rigtig mening, at vi åbner vest for Storebælt. Vi har haft stor efterspørgsel for det, og så kan vi for alvor skubbe gang i vores erhverv,” siger han og kommer ind på valget af placering i Fredericia:

“Det er centralt og midt i landet. På sigt vil vi udvide endnu mere, men hvor er ikke fastlagt. Sebastian bliver personen, der betjener folk her og sørger for den femstjernede behandling.”

Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, kiggede også forbi. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Konceptet med Dribe er, at du har et abonnement, der gør, at man kun binder sig til en bil i 30 dage og det gør, at man i princippet kan skifte bil hver måned. Man kan også aflevere bilen, hvis man er hjemsendt fra arbejde eller lignende.

Hvis du til en særlig lejlighed vil have skiftet din normale bil ud med en lækker sportsvogn til sommerdagen eller skal på ferie og bruge en større bil, så kan det lade sig gøre. Det foregår ved at speciel ride, som er meget benyttet.

Dribes Fredericia-afdeling har åbent for fysisk fremmøde mandag – torsdag fra klokken 08:00 – 16:00 og om fredagen fra klokken 08:00 – 15:30.

Læs mere om Dribe inde på deres hjemmeside.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer