Det spil, der gør FC Fredericia ender på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, var ikke til stede søndage eftermiddag, hvor holdet tabte 1-0 til FC Roskilde.

Roskilde var forud for kampen sikre på at rykke ned, og meget skulle gå galt, hvis FC Fredericia ikke ville ende på tredjepladsen. Med det uafgjorte resultat mellem Kolding og Fremad Amager blev tredjepladsen endegyldigt sikret, og så gjorde nederlaget til FC Roskilde knap så meget på den front.

Spillemæssigt var det dog langt fra noget at skrive hjem om. Roskilde kom ud som lyn og torden, og det lignede ikke, at de var klart mere mentalt til stede i kampens indledning end FC Fredericia, der ikke kunne stå imod det hårde pres. Efter sløjt forsvarsspil var Younes Bakiz helt fri i højre side, og han trak ind i feltet og bankede bolden ind i det lange hjørne.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia fik efter en halv times tid bolden i mål, da Steven Enna fik fat i bolden og afdriblede Roskildes keeper, men der var fløjtet for offside inden og målet blev derfor annulleret. Det var dog blot en af meget få muligheder, som FC Fredericia tilspillede sig.

Efter pausen manglede Mathias Gertsen den sidste skarphed for at sparke bolden i mål, da han fik bolden i feltet. Gertsens skud røg i sidenettet. Det var FC Fredericias største chance for at udligne sammen med Victor Torps forsøg på at få bolden vippet i mål i overtiden.

Efter en skidt første halvleg fik FC Fredericia spillet sig op i anden halvleg, men det rakte ikke til at få point og derfor måtte fredericianerne indkassere et fortjent nederlag i sæsonens sidste udekamp.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): Kunne intet gøre ved målet, men blev ellers ikke sat på de store prøver.

Jacob Buus (4 – Man of the Match): Som altid blev der leveret en helhjertet indsats i begge ender af banen fra den hårdtarbejdende back.

Erik Nissen (4): Havde for det meste af kampen styr på sin direkte modstander.

Lukas Enevoldsen (02): Ikke særlig god indsats af Enevoldsen. Flere gange var han ved at begå fatale fejl i opspillet.

Nicolaj Ritter (02): Skidt første halvleg af Ritter, men fik spillet sig op efter pausen.

Andreas Oggesen (02): Spillet hang ikke sammen, og det var blandt andet grundet Oggesen ikke kunne få sat spillet som han plejer.

Christian Ege Nielsen (4): Prøvede at gå forrest med et voldsomt genpres, men det lykkedes ikke at hive holdkammeraterne op.

Kristian Kirkegaard (02): Forsøgte alt hvad han kunne, men det lykkedes ikke.

Mathias Gertsen (4): I glimt viste han det niveau, som han besidder. På en bedre dag havde han fået udlignet til 1-1.

Anders Holvad (02): Havde gode initativer, men de lykkedes ikke.

Steven Enna (02): Arbejdede det bedste han havde lært, men var meget overladt til sig selv.

___

Mathias Johannsen (UB): Afløste en skadet Lukas Enevoldsen med en halv times tid igen.

Victor Torp (UB): Blev sat ind i slutningen af kampen.

Henry Uzo (UB): Kom også ind i slutningen af kampen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer