Der var ikke mange positive ting at skrive om hjem fra Viborg fredag aften. FC Fredericia tabte 4-0 og havde det ikke været for Alexander Nybo, så var nederlaget blevet endnu større.

Med fire sejre ud af fire mulige i opstarten var det med selvtilliden i orden, da FC Fredericia drog til Viborg, men der var højt at flyve og dybt at falde. Fejl på fejl leverede fredericianerne, der havde svært ved at få pasningsspillet til at fungere, og det blev straffet af et kynisk hjemmehold, som kæmper med Esbjerg og Silkeborg om de to oprykningspladser.

Agon Mucolli har forladt FC Fredericia, og det har gjort, at det uventede skal ske fra andre kanter. En af dem, der har budt sig til i opstarten har været Christian Tue, der med frisparksperler og en kreativ fod har vist det talent, som han besidder. Det var også ved at blive til noget mod Viborg. Et velplaceret frispark ramte stolpen ved stillingen 0-0, og havde det gået i mål, så var det formentlig blevet end anden kamp, men sådan gik det ikke.

I stedet slog holdet fra Domkirkebyen til og udnyttede deres chancer foran mål. I anden halvlegs begyndelse var der tegninger til, at FC Fredericia kunne være på vej tilbage i kampen, men igen skete der opspilsfejl, og var de blevet udnyttet, så var kampen punkteret allerede der. Virkarierende Alexander Nybo i FC Fredericia-målet ville det dog anderledes, og med skarpe reflekser, så holdt han Viborg fra fadet, men i slutningen af kampen gik den ikke længere. Viborg scorede to mål efter to fejl, og det var meget sigende for FC Fredericias præstation på en råkold aften i Viborg.

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7): Det kan lyde mærkværdigt at give en keeper sådan en karakter efter et nederlag på 4-0, men havde det ikke været for Nybo, så kunne der været gået det dobbelte antal mål ind på store chancer, som Viborg havde.

Mikkel Knudsen (4): Anonym indsats af højrebacken, der blev lukket ned offensivt.

Erik Nissen (02): Når man lukker fire mål ind som midterforsvarer, så har det ikke været en god dag på kontoret.

Tobias Anker (02): Var usikker, og så så det heller ikke alt for godt ud, når man lukker fire mål ind.

Oliver Sørensen (4): Virkede fejlplaceret på venstre back i første halvleg. Spillede sig op efter pausen, da han blev rykket frem på midtbanen, der er hans naturlige position.

Christian Ege Nielsen (4): Kæmpede alt hvad han kunne, men det var ikke nok på dagen.

Mathias Gertsen (02): Den vævre midtbanespiller fik chancen centralt fra start til slut, men det var ikke meget, der lykkedes for ham.

Leonel Montano (02): Fik ikke sat sig igennem på kanten, og var heller ikke en trussel i front, da FC Fredericia begyndte at spille med to angribere.

Christian Tue (4): Var den farligste spiller på dagen, og med lidt mere held i sprøjten, så havde han scoret.

Kristian Kirkegaard (02): Anonym i første halvleg, og blev pillet ud i pausen.

Samson Iyede (02): Fik intet at arbejde med, og gjorde ikke noget væsen af sig.

Alexander Jensen (02): Kom ind i pausen og spillede venstre back. Burde have reduceret, men brændte en gigantisk chance.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer