En spændende afslutning ændrer ikke på det samlede helhedsbillede i FC Fredericias nederlag på 3-2 til Hobro. I det store hele var indsatsen ganske enkelt ikke god nok, og stod ikke på mål med de præstationer, som holdet ellers havde leveret i de to første kampe i 1. division.

Det var ikke til at se, at FC Fredericia i torsdags havde spillet en fremragende kamp mod Fremad Amager. Den defensive sikkerhed og den sprudlende offensiv var røget ned i den nærliggende Mariagerfjord. Inde på DS Arena var den i hvert fald ikke at finde.

Alt hvad Hobro foretog sig i første halvleg blev farligt på den ene eller anden måde. Hvis det ikke gav en målchance i første omgang, så var der hjørnespark. I defensiven var der foretaget to udskiftninger i forhold til sæsonens første to kampe, men det burde altså ikke få korthuset til at vælte bare man puster en smule til det.

https://www.vinmedmere.dk/

Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen fik chancen på de to backs, og selvom de ikke er fødte offensive typer, så er det altså spillere, der sagtens kan lukke af defensivt under normale omstændigheder. På den front må Michael Hansen glæde sig til, at Henry Uzo har arbejdstilladelsen på plads så han kan bruge den lille nigerianer på den ene af de to backs.

Særligt Enevoldsen virkede fejlplaceret, da han var impliceret i de to første Hobro-mål og havde det ikke været for en reddet friløber af Elias Olafsson havde Enevoldsen været indblandet i yderligere et mål, men kunne takke Olafsson for at redde Mads Hvilsoms forsøg.

Det presspil, som har fungeret godt, udeblev fuldstændig. Det hang ikke sammen på samme måde, som det særligt gjorde mod Fremad Amager, og det er også meget at forlange ,at det er tilfældet hver gang, men når tingene ikke fungerer, så skal man sørge for at stoppe blødningen. Det FC Fredericia leverede i første halvleg burde ikke forekomme på det niveau holdet er.

I anden halvleg slap Hobro foden fra speederen og overlod al initiativet til FC Fredericia, men det hjalp ikke det store. Hobros defensiv stod solidt, og når der endelig kom et skud mod mål, var det forkølede langskud. Vi skulle helt hen til det 87. minut før, at der kom lidt kvalitet og så skete der noget. Agon Mucolli trykkede af udefra og fik reduceret, og i overtiden fik FC Fredericia straffespark, som Anders Holvad scorede på og så var der ballade. Men det lykkedes ikke, trods et skud på mål og et hjørnespark efterfølgende, at få udlignet for FC Fredericia.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (02): På en god dag havde han reddet målet til 2-0, og 3-0 målet så kluntet ud efter et tilfældigheder på et hjørnespark. Til gengæld reddede han en friløber undervejs.

Lukas Enevoldsen (02): Tog trods den lidt uvante position på backen faktisk fine offensive løb, men defensivt haltede det for Enevoldsen, der blev overløbet og var fejlplaceret ved flere lejligheder.

Erik Nissen (02): Fik ikke afvist Hobros offensiv.

Tobias Anker (02): Træerne vokser ikke ind i himlen. Den unge stopper havde det svært overfor Hobros offensiv.

Mathias Johannsen (02): Fik chancen fra start for første gang i sæsonen, men greb den heller ikke. Defensiven var rystende usikkerhed. 

Christian Ege (02): Anføreren fik ikke sat sig igennem som han plejer. Derudover sad pasningerne heller ikke i skabet.

Raphael Onyedika (4): Kunne have fået rødt kort i slutningen af første halvleg, men slap med gult. Var som en af de få FC’ere god i boldomgangen.

Kristian Kirkegaard (4): Når FC Fredericia havde lidt spil fremad banen var det flere gange Kirkegaards fortjeneste.

Mathias Gertsen (02): Teknikeren fik ikke spillet til at hænge sammen.

Agon Mucolli (4 – Man of the Match): Prøvede konstant at være farlig, når han havde bolden. Både med skud udefra og driblinger, og til sidst gav det pote med et mål.

Dennis Høegh (02): Havde svære vilkår som enlig angriber.

___

Nicolaj Ritter (4): Gjorde et fornuftigt indhop på venstre back.

Anders Holvad (4): Skabte liv på top, da han blev skiftet ind. Scorede sikkert på straffesparket.

Mikkel Knudsen (UB): Spillede ikke nok.

Alexander Jensen (UB): Spillede ikke nok.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer