Det skotske folk-rockband væltede Tønder Festivalen sidste år.

Der er god grund til at glæde sig til et gensyn med Skerryvore – et af Skotlands bedste og travleste folkrock bands. Bandet havde deres Tøjhus-debut sidste år foran et vildt begejstret publikum.

Skerryvore leverede en af årets koncerter på Tønder Festival 2018 store scene. Musikken har rødder i Skotland og er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiberne, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Skerryvore har sit eget bud på folkemusik, som mange kan lide den og hører med i festivalens mangefacetterede lydbillede.

 “En stor flok unge damer råbte og skreg deres begejstring ud fra de forreste pladser, da Skerryvore holdt ilden ved lige med dynamisk og kogende folkrock. Selv om det skotske band ind imellem var tættere på rock end folk, så blev forbindelsen aldrig kappet.”

Skerryvore giver koncert i Tøjhuset lørdag, d. 23. februar. Billetter til koncerten, der starter kl. 21, kan købes på tojhuset.dk.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce