Martin Bisgaard lavede syv mål på syv forsøg, og skød virkelig med skarpt fra fløjen, da FHK tabte 33-36 til Aalborg. Efter kampen talte vi med Bisgaard.

FHK spillede skidt i kampen forinden mod KIF Kolding, hvor holdet tabte 31-22. Bisgaard var selv en af dem, der ikke ramte dagen i det opgør, men holdet og Bisgaard oppede sig gevaldigt 

Martin Bisgaard spillede med stort overskud kampen igennem mod Aalborg. Uanset om det var en fri kontra eller en chance, hvor bolden blev presset ud til ham, og han gik fra spids, så var han sikkerheden selv. Det udtryk, som Bisgaard og FHK kom med lignede det FHK-hold, som man så i store dele af sidste sæson, hvor der blev taget flotte skalpe på hjemmebane.

http://adp-as.dk

Det blev ikke til point mod Aalborg, men et hæderligt nederlag på 33-36 efter en afslutning, hvor FHK satsede. Efter kampen hang FHK lidt med hovedet, men når skuffelsen har lagt sig, kan holdet se tilbage på et opgør, hvor de genfandt sig selv.

»Det var en fin kamp, hvor vi kom meget bedre ud end i Kolding. Det var rigtig dejligt, og vi fik spillet en masse kontra og trykkede dem defensivt og scorede på chancerne. Hele kampen igennem var vi med, og så er det møgærgerligt, at vi faldt fra til sidst,« siger Bisgaard, der sammen med holdkammeraterne henvendte sig meget til dommerne i slutfasen, og det var der en særlig grund til:

»Det var for at trykke dommerne, og så ved vi Aalborg vil få kendelser når de er tophold, så vi ville have en kendelse vores vej,« forklarer Bisgaard og kommer ind på, hvad FHK havde talt om før kampen:

»Vi havde talt om vores identitet og hvem vi er, og hvad vi vil. Det viste vi i dag. Vi spillede sammen fremad banen og kæmpede til det sidst.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FHK skal i aktion er på udebane mod Riber-Esbjerg, og fortsætter spillet fra Aalborg-kampen, så ser Bisgaard muligheder for point.

»Vi kommer til Ribe-Esbjerg med samme indstilling. Vi skal løbe med dem, og holder vi samme intensitet igennem 60 minutter har vi gode chancer,« siger Bisgaard, der ikke lader sig gå på af, at FHK kun står noteret for to point for seks kampe:

»Det er en lang sæson. Vi er ikke nervøse. i har fundet os selv igen og der ligger flere point ude i fremtiden,« slutter Martin Bisgaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer